kétszínű Balaton Sound 2019 haj Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kétszínű lett, már ami a haját és a sminkjét illeti. Az idei Balaton Soundra mindent beleadott.

Kulcsár Edina saját posztjában vallotta be, hogy kétszínű lett... a haja és a sminkje.

Igen extravagánsra vette a figurát a celeb, aki végig a fesztiválon tartózkodik, egy-egy másik munkájára hagyja csak el Zamárdit. A sztármami sminkje és haja is sárga-kék kombinációban tündökölt. Volt, aki ezt már túlzásnak tartotta, de a többség szerint ez még belefér a fesztivál lookba.

Kulcsár Edina remegő hangon és könnyes szemmel mesélte el, mitől szomorú

Kulcsár Edina a Balaton Soundon tartózkodik jelenleg. Munkára és szórakozásra is jut ideje, ám nem tudja felhőtlenül jól érezni magát, ugyanis nagyon hiányzik neki a kisfia, Medox.

Karaoke produkcióval jutott tovább az America’s Got Talentben egy férfi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-karaoke-produkcioval-jutott-tovabb-az-americas-got-talentben-egy-ferfivideo.htmlIlyet még nem látott az America's Got Talent zsűrije. Egy férfi karaoke produkcióval érkezett a válogatóra és pusztán egyetlen szót énekelt. TV + SztárokOrigoFeleségét gyászolja a világhírű színész Vinnie Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190707-feleseget-gyaszolja-a-vilaghiru-szinesz-vinnie-jones.html6 évnyi küzdelem után feladta a harcot Vinnie Jones felesége, rákos megbetegedésben hunyt el.TV + SztárokOrigoKéplékenynek érzi az életét Kamarás Iván: nem sok esélye van a szabadságrahttp://www.life.hu/sztarok/20190707-keplekenynek-erzi-az-eletet-kamaras-ivan-nem-sok-eselye-van-a-szabadsagra.htmlKamarás Iván éjjel-nappal dolgozik és így sok esélyt nem lát arra, hogy idén nyáron pihenni tudjon...TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiszel Tünde Csipkerózsikának öltözött a júliusi hónapban – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-kiszel-tunde-csipkerozsikanak-oltozott-a-juliusi-honapban-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára ezúttal a Disney hercegnők bűvkörében született. Láthattuk már a naptárdívát Szörnyella de Frászként, Hófehérkeként pózolni. A júliusi hónapra is egy igazi klasszikust választott. TV + SztárokOrigoBalaton Sound: az utolsó pillanatban mondta vissza a fellépést Sean Paulhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-balaton-sound-az-utolso-pillanatban-mondta-vissza-fellepest-sean-paul.htmlA Balaton Sound szervezői tudatták a fesztiválozókkal, hogy Sean Paul az utolsó pillanatban visszamondta a fellépését. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó jobban néz ki, mint valaha: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-keresztes-ildiko-enekesno-jobban-nez-ki-mint-valaha-felszedett-nehany-kilot.htmlA mindig karcsú énekesnő a saját bevallása szerint 7-8 kilót hízott az utóbbi időben: ez azonban pont hogy az előnyére vált, teljesen kisimult, valósággal ragyog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.