színésznő kopasz buzz cut
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban rengeteg színésznő próbálta ki a rövid hajat - általában persze egy filmszerep kedvéért -, néhányan még az egészen tüsit, sőt a kopaszságot is bevállalták. Legtöbbjüknek ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás, így át kell értékelnünk, hogy a hosszú haj lenne a nőiesség egyik alapvető eleme.
  • Natalie Portman

"Mindig is szerettem volna kopaszra borotváltatni a fejem, de az új filmem miatt most végre ürügyem is van rá" – nyilatkozta annak idején a színésznő a V, mint Vérbosszú című mozi beharangozóján. Kopaszság ide vagy oda, a színésznőnek annyira szép arca van, hogy ez is jól állt neki.

Natalie Portman Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Evan Agostini
  • Cate Blanchett

A színésznő szerint igencsak felszabadító kopasznak lenni, éppen ezért ő már többször is letolta a haját. Először egyébként A gyilkosok is a mennyországba mennek című film főszerepéért vált meg a hajától.

Cate Blanchett Forrás: Miramax
  • Charlize Theron

A színésznő a sok díjat elnyert Mad Max legújabb része kedvéért vállalt be egy buzz cut hajvágást, amivel meglehetősen dögösen mutatott a filmvásznon.

Charlize Theron Forrás: NORTHFOTO/T.C.D / Visual Press Agency
  • Demi Moore

Ki ne emlékezne a klasszikus jelenetre, amikor a J.I.Jane sztárjaként Demi Moore belóg egy fodrászatba, és letolja hosszú haját? Ikonikus jelenet, és egyébként nem is állt rosszul a színésznőnek a kopaszság, bár jóval maszkulinabb volt a megjelenése.

Demi Moore Forrás: AFP
  • Sigourney Weaver

Szintén egy filmszerep, az Alien kedvéért lett kopasz Sigourney Weaver is, aki Ellen Ripley-t játszotta a kultdarabban.

Sigourney Weaver Forrás: AFP
  • Jessie J

Kleopátra-frizurával ismertük meg, de kopaszon is rajongtunk érte. Az énekesnő élő tévéadásban vált meg a hajától, amivel egyébként 75 millió forintot gyűjtött a szegényeknek.

Jessie J. Forrás: 2015 Getty Images/Nick England
  • Cara Delevingne

A Life In A Year című filmben Cara egy haldokló lányt alakított, ezért teljesen kopaszra kellett borotválni a fejét. A forgatások után sokáig kifejezetten rövid, pár centis hajjal láthattuk a modellből színésznővé avanzsált Carát, ami jól is állt neki.

Cara Delevingne Forrás: FilmMagic/2017 Jason LaVeris/Jason Laveris
  • Kristen Stewart

Az Alkonyat egykori sztárja 2017-ben jelent meg teljesen váratlanul egy vörös szőnyeges eseményen szőke tüsi hajjal. A színésznő egyébként az Underwater című film kedvéért buzz cutolt.

Kristen Stewart Forrás: Getty Images/2017 Anadolu Agency/Anadolu Agency
  • Kate Hudson

Ugyanebben az évben Kate Hudson is meglepte rajongóit egy buzz cuttal. Az énekesnő, Sia által rendezett, Music című film kedvéért vállalta be a rövid hajat Kate. A film azóta még nem készült el, így szélesvásznon még nem láthattuk a színésznő rövid frizuráját.

Kate Hudson Forrás: FilmMagic/2017 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Joey King

A fiatal színésznő szerepet kapott a The Act című sorozatban, a karaktere kedvéért pedig mindenképpen meg kellett válnia a hajától. Neki a teljes kopaszság is nagyon jól állt.

Joey King Forrás: Getty Images for Hulu/2018 Getty Images/Rich Polk
  • Rose McGowan

A Bűbájos boszorkák című sorozatban ismerhettük meg a bájos színésznőt, aki idén nyáron tolta le a haját. Ő nem egy filmszerep kedvéért vállalta be a pár milliméteres fazont, a Kardashian lányok által megtestesített és közvetített hamis képet akarta árnyalni, Rose szerint ugyanis az ideális nő nem egyféle.

Rose McGowan Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Döbrösi Laura

Nem hagyhatjuk ki a sorból az elragadó magyar színésznőt, Döbrösi Laurát sem, aki 2017-ben az Aranyélet sorozatban játszott karakter kedvéért vállalta be a kopaszságot. Nála szebb kopasz nőt még nem láttunk, így is sugárzott belőle a nőiesség.

Döbrösi Laura Forrás: Facebook/Aranyélet
Bele is halhat plasztikafüggőségébe Katie Price - A családja nagyon aggódik érte http://www.life.hu/trend/20190812-katie-price-plasztika-fuggosege-nem-iser-hatarokat.htmlKomoly aggodalomra adnak okot a Katie Price-ról most megjelent fotók. A híresség nem tud leállni a függőségével, családja pedig attól fél, hogy bele fog halni a sok plasztikai műtétbe. Trend--Mihalik Enikő félmeztelenül hajókázik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20190812-mihalik-eniko-felmeztelenul-hajokazik-spanyolorszagban.htmlA magyar szupermodell a spanyol szigetvilágon nyaralgat. De nemcsak Ibizán tölti idejét Mihalik Enikő, a modell hajóval barangolja be a kisebb szigeteket. Trend--Rihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigoDivatikonná választották Céline Dionthttp://www.life.hu/trend/20190807-celine-dion-felismerhetetlen-a-harpers-bazaarban.htmlCéline Dion a közösségi oldalán tudatta, hogy a Harper's Bazaar a 2019-es divatikonok közé választotta. Ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy limitált, gyűjtői számot adtak ki a szeptemberi kiadáshoz, amelynek ő szerepel a címlapján. Trend--Ő a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190806-valentina-sampaio-a-victorias-secret-fehernemu-marka-ekso-transznemu-modellje.htmlHabár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. Trend--Frissítő illatmámor nyárra: parfüm helyett testpermethttp://www.life.hu/trend/20190730-parfum-helyett-testpermet-frissito-illatmamor-nyarra.htmlA fullasztó nyári hőségben előfordulhat, hogy a könnyedebb, légies illatú parfümünket sincs kedvünk magunkra fújni, mert azt is túlságosan testesnek, fojtónak érezzük. A parfümökben ráadásul alkohol van, ami bánthatja a nyári melegben a bőrünket, és foltot is hagyhat rajta. Parfümök helyett válts inkább testpermetre, ami nemcsak illatos, de még fel is frissíti a testedet és a lelkedet. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.