Disney gonosznak öltözött Meghan Markle barátnője esküvőjén

esküvő Valentino Sussex hercegnéje Meghan Markle brit királyi család disney gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan egy neves tervezőnek, Misha Nonoo-nak köszönheti, hogy bekerült a brit királyi családba, hiszen a hölgy „hozta össze" őt jelenlegi férjével. Nonoo második házasságára egyértelműen a hercegi pár is hivatalos volt, ám Sussex hercegnéje talán egy kicsit túlzásba esett, már, ami a ruhaválasztást illeti.

A szeptember 20-án tartott római esküvőre a Meghan egy közel 9 ezer fontos Valentino ruhát választott, amiben így semmi meglepő nem lenne, de a színét és fazonját tekintve a hercegné már kevésbé illet bele a násznép közé.

A meghívottak számára a fekete szín a legtöbb esküvőn tabunak számít, épp úgy, mint a fehér. Ezt azonban egy királyi családtagnak még elnézi az ember. Ám a ruha szabása és díszítése inkább emlékeztetett egy Disney gonosz jelmezére, mint egy elegáns megjelenésre.

Jennifer Lopez ruhájánál nincs szexibb a héten: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190921-jennifer-lopez-ruhajanal-nincs-szexibb-a-heten-foto.htmlAz 50 éves Jlo hihetetlenül festett legutóbbi vörös szőnyeges outfitjében. TrendOrigoRihanna saját fehérnemű márkáját reklámozza: szexi fotókhttp://www.life.hu/trend/20190921-rihanna-sajat-fehernemu-markajat-reklamozza-szexi-fotok.htmlRihanna a kétezres évek elején az egyik legnépszerűbb énekesnő volt. Bár karrierjét jó ideje nem egyengeti, napról-napra szolgáltat híreket a világsajtónak. Ezúttal szexi fehérneműjét reklámozza.Trend--Heti trendjelentés: Christina Aguilera felismerhetetlenre hízotthttp://www.life.hu/trend/20190919-heti-trendjelentes-szerepel-benne-christina-aguilera-naomi-campbell-nicole-scherzinger.htmlA torontói filmfesztivál is befejeződött, de a divathetek és a különböző gálák, díjkiosztók sora nem ért véget. Ennek köszönhetően a héten is izgalmas ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen: mutatjuk a legemlékezetesebbek! Trend--Radics Gigi rövid miniruhában terpesztett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190920-radics-gigi-rovid-miniruhaban-terpesztettfoto.htmlRadics Gigi egyre kacérabb közösségi oldalán. Twerkelései melleitt rendre szexi fotókat posztol magáról.Trend--Glitterek és meseszép színek: mutatjuk az őszi körömtrendekethttp://www.life.hu/trend/20190918-2019-oszi-koromtrendek.htmlA 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! TrendOrigoNaomi Campbell 49 évesen is ultradögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190916-naomi-campbell-49-evesen-is-ultradogos.htmlBarbie babaként pózolt egy divatbemutató vörös szőnyegén Naomi Campbell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.