Elképesztő változás: a fogyás nagymestere belehúzott!

esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony selfie lépcső edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten meglepő eredményekkel állt elő.

Ezen a héten elindult az interaktív esküvő! Mostantól minden héten beleszólhatsz abba, milyen legyen Daniella nagy napja. Elsőként a helyszínről mondhattok véleményt, hétfőig él a szavazási lehetőség - jövő héten pedig egy újabb részletről dönthetsz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella alig várja már augusztusi esküvőjét, de addig is mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formájában állhasson oltár elé. Legutóbb a lépcsőzést mint sportolási lehetőséget próbálta ki - és tény, hogy a másnapi izomláz ezúttal sem maradt el.

A kérdezz Daniellától című nagy sikerű sorozat újabb részében egy, az esküvőt illető dilemmával kapcsolatos kérdés érkezett az eddig több mint 10 kilót fogyott lányhoz. Azt, hogy hogyan kerekedik felül a bizonytalan pillanatokon Daniella, itt megnézheted:

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

Daniellának - a kezdeti állapotfelmérésén kiderült - pajzsmirigy-problémái vannak - ez is lehetett az oka annak, hogy több mint 20 kilót magára szedett a lány. Sajnos ez a betegség sokakat érinthet, így úgy döntöttünk, összeszedjük nektek a legfontosabb tudnivalókat erről a jelenségről. A pajzsmirigypara című cikkünket ITT olvashatjátok.

Mi tagadás, szerkesztőségünk tagjait is meglepte az a hatalmas változás, amit Daniella produkált az elmúlt időszakban - már ami a fogyókúráját illeti. Fekete Kriszta dietetikusunk most gyorsan a szívéhez kapna, hiszen ő az, aki hangosan hirdeti: Daniella nem fogyókúrázik! Életmódot vált! Akárhogy is, íme, legújabb szelfije, és egy korábbi is, amin jól látható a változás.

Kilókban lassabban, de centikben annál látványosabban fogy Daniellahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140515-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonya-meg-mindig-fogy-de-mar-kicsit.htmlAz augusztusi esküvőjére készülő Daniellaszorgalmasan edz a Vitalteammel, és lelkiismeretesen tartja a diétát, és ezt az eredményei is mutatjak, de az utóbbi időben azt tapasztalta, hogy azért lassabb ütemben fogy. Az elmúlt héten 79,7 kg-ot mért, szóval két hét alatt 1,5 kilót fogyott. Ez nem rossz, de mégsem ugyanaz az ütem, mint eddig. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huTurbóra kapcsolhat a fogyni vágyó lányhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140509-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonya-ezen-a-heten-jiaidozott.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki augusztus esküvőjére szeretné bombaformába hozni magát, ezen a héten sem lazsált.Daniella--Daniellát rajtakapta az edzője!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140430-daniellat-a-kezdj-uj-elete-a-life-hu-val-kivalasztottjat-rajtakapta-az-edzoje-edzes-kozben.htmlDaniella eddig elszántan végezte az edzéseket és a diétát a Life.hu szakértőinek segítségével. A Vitalteam edzők szerint Daniella nagyon „jó alapanyag”, becsületesen dolgozik, eddig hozta a várt fogyási eredményeket. A minap a Kopaszi gáton egyik edzője, Gajdos Tamás, aki épp egy forgatáson vett részt, teljesen véletlenül kiszúrta az éppen arra járó Daniellát. Szerencsére most sem kellett csalódnia: nem fagylalttal a kezében, hanem kocogás közben találkozott vele. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.