Hosszú Katinka úszódressz nélkül - Lássuk a nyuszis magazin fotóit!

Forrás: Playboy/Galgóczi Németh Kristof -
úszónő Hosszú Katinka nyuszis magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kedvenc úszónőnk ledobta a textilt. Vagyis az úszódresszt, és interjút adott a nyuszis magazinnak.

Hosszú Katinka nem mindennapi életéről mesélt az újságnak. A csodálatos fotók mellett arról is képet kaphatunk, milyen érzés a világ egyik legjobb úszónőjének lenni.

Forrás: Playboy

A 26 éves bajai lány leginkább kapcsolatukról amerikai edző férjével, Shane Tusuppal, a közös kemény munkáról és az ezzel járó megpróbáltatásokról beszélt a magazinnak.

Forrás: Playboy/Galgóczi Németh Kristof

Katinka bevallotta, többször is veszekedésig fajult közöttük egy-egy kimerítő edzés, ám a problémákat sosem viszik haza - írtuk korábban.

Puki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - Éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/intim/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.htmlA pasik is hibázhatnak szex közben. Kérdés, hogy a nő mennyire elfogadó, és képes-e arra, hogy humorral kezelje a helyzetet, vagy annyira kiakad, hogy azonnal kiadja a kedves útját. Megkérdeztük a pasikat, mi a véleményük arról, ha bakiznak az ágyban. Intim--Ellie Goulding megmutatta, neki is van cicije http://www.life.hu/intim/20151108-ellie-goulding-enekesno-nagyon-szexi-ruhat-viselt.htmlKitett magáért az énekesnő az NRJ Music Awards gálán. Jobban mondva, kitette, amit kellett... Intim--Ezek 2015 legformásabb, legkerekebb popói: Fotógaléria!http://www.life.hu/intim/20151108-ezek-2015-legformasabb-legkerekebb-popoi-fenekei-fotogaleria.htmlMindenki szeret kerekded, formás idomokat nézegetni. Ezért persze elkerülhetetlen volt, hogy szemfüles popsirajongók csokorba gyűjtsék a legszebb tomporokat. Íme hát az idei év legjobbjai. Intim--Gavin Rossdale képtelen elszakadni Gwen Stefanitól?http://www.life.hu/intim/20151108-gavin-rossdale-meg-viseli-a-jegygyurujet-gwen-stefani-mar-massal-boldog.htmlGwen Stefaniról a napokban derült ki, hogy igencsak jól viseli a válást, olyannyira, hogy máris összejött egy másik The Voice zsűritaggal, Blake Sheltonnal. Intim--"Jól vagyok, de tényleg" - Válása óta először nyilatkozott Halle Berryhttp://www.life.hu/intim/20151108-halle-berry-es-olivier-martinez-valnak-a-szineszno-megszolalt.htmlÚgy tűnik, kezd visszatérni a normális kerékvágába Halle Berry élete. Intim--Upsz! Mihalik Enikő anyaszült meztelen - fotó http://www.life.hu/intim/20151107-mihalik-eniko-teljesen-meztelen.htmlHoppá! Mihalik Enikő bevállalta! Teljesen meztelenül mutatta meg magát.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.