Hosszú Katinka százezer dollárt zsebelt be

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu -
úszónő úszás világbajnok Hosszú Katinka dollár százezer pénzdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok úszónő negyedik alkalommal végzett az úszók pénzdíjas Világkupa-sorozatának élen, így ismét 100 ezer dollárral, azaz 29 millió forinttal gazdagodott.

Hosszú Katinka rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött anyagilag is: negyedik alkalommal végzett az úszók pénzdíjas Világkupa-sorozatának élen, így ismét 100 ezer dollárral, azaz 29 millió forinttal gazdagodott - Origo.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

"Negyedszerre is sikerült megnyernem a Világkupa összetett pontversenyét! Köszönöm a rengeteg biztató és elismerő szavakat, mindig elolvasom az összes hozzászólást és elmondhatatlanul jól esnek. Ráadásul a legfontosabb számomra, hogy itt, Dubajban sikerült a legjobb időket úsznom az összes számomban, ami tisztán mutatja az előrelépést" - írta Facebook-oldalán a magyar úszónő.

Katinka úszódressz nélkül: Lássuk a nyuszis magazin fotóit!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kedvenc úszónőnk ledobta a textilt. Vagyis az úszódresszt, és interjút adott a nyuszis magazinnak. Hosszú Katinka nem mindennapi életéről mesélt az újságnak. A csodálatos fotók mellett arról is képet kaphatunk, milyen érzés a világ egyik legjobb úszónőjének lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.