4 dolog, ami azonnal szemet szúr a pasinak a lakásodban - És el is üldözi

fénykép tabu párkapcsolat plüss állat ismerkedés lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt magadhoz invitálod újdonsült lovagod, nem árt, ha körbenézel a lakásodban. Néhány, általad kedvelt dolog ugyanis riasztóan hathat rá, és könnyen menekülőre foghatja. A következőkkel vigyázz!

Ha már ott tart a kapcsolatotok, hogy felhívod a lakásodra a pasidat, optimális esetben túl vagytok néhány randin már, és kezditek egymás igazi énjét is megismerni. Ugyanakkor ott még nem biztos, hogy tartotok, hogy bármit felvállaljatok a másik előtt. Persze, semelyik pasi sem hiszi azt, hogy ne lennének emlékeid a múltból, vagy szennyeseid, ahogy nem gondolják azt sem, hogy a nap 24 órájában makulátlan külsővel bírsz, úgy abban a hitben sem élnek, hogy a lakásodban minden függönyránc a helyén van. Akad azonban néhány olyan apróság, mely nemcsak rossz fényt vet rád, de akár kiábrándítóan is hathat a pasira.

Thinkstock
Thinkstock



Plüsshadsereg az ágyadon

Legtöbbünkben felnőttként is ott rejtőzik a gyermeki én, de ezzel a pasik sincsenek másként. Nincs is azzal baj, ha egy-egy pihe-puha plüssmaci láttán ellágyulsz, vagy épp gyermekkorod legkedvesebb plüssállatára kellemes érzésekkel gondolsz.

Ennek a rajongásnak azonban jobb, ha nem engedsz nagy teret, akkorát pláne nem, mint az ágyad egyharmada. Akármennyire is fontos számodra a piros masnis maci és a lógó fülű nagykutya, a cuki kacsáról nem is szólva, egy bizonyos kor után ezeknek már inkább a tárolóban a helyük. Ha ugyanis a pasi játékfigurák sorát találja az ágyadon, az általad mutatott nőies nő képe hamar infantilis, éretlen lányéba válthat át a fejében. Ez pedig nem az, amire te is vágysz. Ezért a plüssök elfogadható száma a hálódban: egy.

Kellemetlen szagok a hűtőből

Valószínűleg kevés olyan embert találhatnánk, aki ne feledkezett volna már meg egyszer-egyszer egy hűtőben lévő dologról, ami a szavatosság lejárta után kellemetlen szagokat árasztott magából. Persze nem sok esély van arra, hogy a pasi egyből a hűtődben kotorászna, ám ezek a szagok az ajtó nyitásával hamar és messzire szállnak, az újdonsült pasidat pedig nem ilyen illatokkal kellene elvarázsolnod.

Thinkstock
Thinkstock



Rossz fényt vet ugyanis a házitündér énedre, ha még a hűtő tartalmát sem tudod felügyelni. Azt ugyanis nem lehet nem észrevenni, ha valami bűzlik, a probléma ráadásul nagyon könnyen orvosolható is - kukába vele, majd le a szemétbe. Így erre a hibára nem sok mentség akad. A szagokkal pedig egy jelző jut a pasi eszébe is: igénytelen...

Intim eszközök szem előtt

Természetesen a pasik tisztában vannak azzal, hogy egyes helyeken nem szőrtelenül jövünk a világra, és sok-sok percbe telik az, hogy selymes legyen a lábunk. Sőt, biológiát is tanultak, így tisztában vannak a nők nehéz napjaival kapcsolatban is.

A közös pályafutásotok legelején azonban, amikor még minden rózsaszín, és számára te vagy a legtökéletesebb nő, az olyan, elöl hagyott hétköznapi eszközök, mint a borotva, szőrtelenítő krém vagy a tampon, kicsit kijózanítóan hathet számára. Ilyenkor ugyanis még nem kíváncsi a tamponmárkára, sem arra, hogy milyen eszközökkel varázsolsz magadnak csodásan selymes lábakat. Ezek inkább ne legyenek olyan helyen, ahol egyből szemet szúrnak.

Thinkstock
Thinkstock



Képek a múltból

Az egyik legkiábrándítóbb mind közül a volt kapcsolatodból származó fotók, ahol még szerelmesek vagytok és boldogak - az előző pároddal. Hiába mondod azt az új pasinak, hogy már túl vagy az exeden, a fényképek ezt azonnal megcáfolják, hiszen amíg ezeket nem tudod eltenni, a múltad még a jelened részét képezi - még ha minden erőddel is tagadod azt. Ha pedig benne sikerül is látszólag eloszlatnod a fotó által keltett kételyeket, az ígéretes kezdés valamivel távolságtartóbb folytatást ígér, hiszen érthető módon ő sem szeretné megégetni magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.