Ejnye! Ashton Kutcher kidobta várandós feleségét?

Forrás: AFP -
Ashton Kutcher terhesség kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywood-i sztárpár első gyermeke tavaly októberben született meg, azóta azonban nem igazán bombáztak minket fotókkal a kis sztárcsemetéről. Most kiderült, hogy ennek komoly oka van: a pár házassága romokban hever!

Az álompárnak szeptemberben született meg első közös gyereke, Wyatt Isabelle, és februárban el is jegyezték egymást. A legújabb hírek szerint a fiatal sztár több éjszakát is külön töltött a családjától, mert már nem tudja elviselni a felesége hisztijeit. A veszekedés állítólag azért robbant ki, mert Ashton többször is megcsalta a párját, sőt még ki is akarta dobni otthonról - írja a Pagesix.

Forrás: AFP

"Ashton lebukott egy latin-amerikai modellel. Többen is látták őket csókolózni egy partin. Hiába mondta, hogy csak egy botlás volt, a felesége nem fogadta el a kifogást" - mesélte egy közeli barátjuk a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.