Négy mesebeli otthon, ahova akár te is beköltözhetsz!

Forrás: zillow.com -
luxus ingatlan otthon kastély eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi otthonok tökéletes illusztrációi lehetnének egy tündérekről és királylányokról szóló mesekönyvnek. Ha te is szívesen beköltöznél egy mesebeli kastélyba, ne habozz, csapj le az egyik szépségre még ma! 

Tündérkastély

A helyiek csak Draper-kastélynak nevezik ezt a 2340 négyzetméteren elterülő grandiózus építményt. A Salt Lake City megyei Draper város legelőkelőbb negyedében található ingatlanban hat hálószoba és 15 fürdőszoba található, és egyébként szinte megszólalásig hasonlít egy francia kastélyra. Ezt a csodálatos otthont jelenleg több mint 10 millió dolláros kikiáltási áron kínálják.

Forrás: zillow.com

Csipkerózsika álma

Ugye, te is emlékszel Csipkerózsika meséjére? A hercegnő hosszú álomba merült, miután egy rokka orsója megszúrta az ujját, a kastélyt pedig sűrű, zöld növényzet nőtte be. Nos, az alábbi épület láttán nekünk rögtön ez a történet ugrott be. Hihetetlenül buja, káprázatos növényzet fonja körül ezt a 1867 négyzetméteres, kilenc hálószobás és 17 fürdőszobás vityillót, amelyet most 34,5 millió dollárért akár te is megvásárolhatsz!

Forrás: zillow.com

Texas királyai

Élj úgy, akár egy királyi sarj, ebben a minden luxussal felszerelt texasi kastélyban! Az 1970 négyzetméteres ingatlanhoz 12 fürdő- és nyolc hálószoba tartozik, sőt helyet kapott benne egy könyvtár, egy játékterem és egy színház is. Mindezért potom 4,9 millió dollárt kell fizetni.

Forrás: zillow.com

Mézeskalács házikó

Az alábbi ingatlanról nekünk rögtön egy mesebeli mézeskalács házikó jutott eszünkbe, köszönhető a jellegzetes lekerekített formáknak és a spalettás ablakoknak. A coloradói Castle Rockban található kúria 1200 négyzetméteren terül el, és öt hálószoba, valamint hét fürdő található benne. Az ingatlan kikiáltási ára 2,9 millió dollár.

Forrás: zillow.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.