Hírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhez

esküvő menyasszonyi ruha rendhagyó mód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?
  • Marilyn Monroe

Marilyn Monroe háromszor házasodott. Első esküvőjén még klasszikus menyasszonyi ruhát viselt, a többin rendhagyó ruhát választott. Joe DiMaggionak 1954-ben egy csokoládébarna kosztümben és szőrmegallérban mondta ki az igent. Harmadik ruhája, amit az Arthur Millerrel köttetett frigy napján viselt, egy térd alá érő, testhezálló darab volt.

Forrás: AFP
  • Elizabeth Taylor

Nem csoda, hogy Elizabeth Taylor is bekerült a listába, hiszen nyolcszor házasodott, kétszer mondta ki az igent Richard Burtonnek. Első alkalommal egy kétségtelenül gyönyörű, kanárisárga ruhában. A menyasszonyi pompát a virágos fej- és hajdísz tette hozzá a ruhához.

Forrás: Getty Images
  • Julianne Moore

Julianne Moore sem egyszer házasodott. Második esküvőjén már valószínűleg nem akart klasszikus szabású, fehér menyasszonyi ruhát viselni, ezért egy lila Prada darabra esett a választása.

Forrás: Getty Images
  • Keira Knightley

Még meglepőbb a rendhagyó menyasszonyi ruha, ha első házasságról van szó. Az ember azt gondolná, hogy minden nő szeretne egyszer egy szép, nagyszabású menyasszonyi ruhát viselni. Keira Knightley nem így volt ezzel. Ő egy rövid Chanel ruhácskát és egy szintén Chanel zakót viselt a nagy napon. A színésznő frizurával és sminkkel sem bajlódott, lábára is egy balerinacipőt kapott fel.

Forrás: Northfoto
  • Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja 1997-ben ment hozzá Matthew Broderickhez. Állítása szerint azóta már megbánta szokatlan választását, SJP ugyanis fekete ruhában mondta ki a boldogító igent. Lényegében egy fekete pántos felső és egy estélyi szabású szoknyáról van szó, ami kétségtelenül meglepő menyasszonyi outfit volt.

Forrás: Leo Sorel
  • Mia Farrow

Woody Allen egykori élettársa 1966-ban, Las Vegasban házasodott először. Ekkor 21 éves volt, vőlegénye, Frank Sinatra pedig 51. A színésznő egy térdig érő fehér ruhát viselt, amihez dupla gombsoros zakót vett fel. Kétségtelenül elegáns volt, esküvői ruhának azonban rendhagyó választás.

Forrás: Getty Images
  • Emily Ratajkowski

Mindenkit meglepett, amikor a szexi képeiről ismert Emily Ratajkowski bejelentette - természetesen az Instagramon - hogy férjhez ment. A modell ráadásul egy okkersárga nadrágkosztümben mondta ki a boldogító igent férjének, Sebastian Bear McClardnak. A ruha egyébként szuper fazonú darab, de az is meglepő információ, hogy egy fast fashion brand, a Zara dobta piacra.

Forrás: Instagram/emrata
  • Olivia Palermo

A listából talán még ez a leginkább menyasszonyos, habár a klasszikus értelemben ez sem volt menyasszonyi ruha. Olivia Palermo egy tüllszoknyát és egy kasmír pulóvert választott a nagy napra, ami egyébként szintén kissé szokatlan, de nagyon vagány döntés volt.

Forrás: Juan Patino Photography

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.