Kulcsár Edina őszintén beszélt arról, miért mutatja meg a gyerekeit

Forrás:Kulcsár Edina/Instagram -
gyerekek Kulcsár Edina közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina zavarba ejtő őszinteséggel válaszolt rajongói kérdésekre. Az egykori szépségkirálynő Instagram-sztoriban osztotta meg véleményét a botrányairól, illetve azt is, hogy mit gondol arról, ha a celebek megmutatják gyerekeiket a közösségi oldalakon.

"Ez az egész év botrány, ezt tudjuk, de év elején engem nagyon megviselt a Tibi Atyás sértegetés, amikor még bőven várandós voltam.Leginkább azért, mert a gyerekemet is felhasználta ehhez, meggyanúsított, hogy folyton reklámozunk a gyerekkel (ami nem igaz), majd ehhez képest ő rakta folyamatosan össze Medikét alkoholos tartalmú italokkal. Feljelentés is lett belőle, de ebbe ne menjünk bele. Aztán egyre többen elkezdték nem mutatni a gyerekeket, mert hű meg há" – kezdte a válaszolgatást Edina, majd hozzátette, ő mindenkit megért és elfogad. Nem szól bele abba, hogy mit csináljanak az influencerek.

Forrás:Kulcsár Edina/Instagram

"Mi azért is mutatjuk a gyerekeket, mert muszáj lesz ebbe a fennforgásba beleszokniuk. Szerintem akkor sokkal nagyobb zavart okoznánk a kis fejükben, ha nem beszélnénk arról, hogy ismernek minket az emberek és mondjuk iskola első osztályában egy gyerek észrevenné, hogy kik a szülei és ezzel szekálnák. Így van esélyem egy egészséges gyereket (vagyis kettőt) felnevelni"- vélekedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.