Már csak pár napod van, ha azt akarod, hogy karácsonyig megérkezzen a rendelésed!

Forrás: Thinkstock -
karácsony online vásárlás rendelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogy az idő, már csak néhány napunk van megrendelni a karácsonyi ajándékokat, ha azt szeretnénk, hogy időben megérkezzenek. De az élelmiszerek online vásárlására is már korlátozottak a lehetőség.

Idén a járvány miatt jóval többen döntöttek az online vásárlás mellett, mint eddig. Viszont már nem sok időnk maradt, hogy megrendeljük a karácsonyi ajándékokat, ha nem akarjuk, hogy csak jövőre érkezzenek meg.

A Magyar Posta logisztikai üzemeltetési igazgatója, Varga János a Ripostnak elmondta, mindenki nagyon figyeljen arra, hogy az adott webáruház meddig garantálja, hogy karácsonyig megérkeznek a csomagok.

A legnagyobb webshopok a december 16-ot jelölték meg a végső határidőnek.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock


Érdemes csomagpontra kérni a rendeléseket, úgy nagyobb eséllyel érkeznek meg időben.

De az élelmiszerek rendelése is kérdéses, az Auchanban például vidékre már nem lehet kérni idén kiszállítást, csak Budapestre és környékére, mert megteltek az időpontok. De a többi nagyáruház is már többnapos határidővel dolgozik Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.