Vajai diáktragédia: meggondolta magát az édesanya, zaklatói is elmehetnek Gábor temetésére

Forrás: TV2 -
iskolai zaklatás öngyilkos öngyilkosság Tisza Gábor zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovas Edina először nem szerette volna, ha elhunyt fia zaklatói is ott vannak Gábor temetésén, ám meggondolta magát.

Tisza Gábor osztálytársai gúnyolódása miatt lett öngyilkos. A gyászóló édesanya, Edina először nem akarta, hogy bárki, aki rossz szóval illette a fiát, ott legyen a fiú temetésén. Aztán beszélt Gábor osztályfőnökével és meggondolta magát.

A tanár elmondta neki, hogy sokat jelentene az osztálynak, ha közösen tudnának elbúcsúzni Gábortól, ráadásul most nagyon sokan bántják azokat a lányokat is, akik a legtöbbet piszkálták a fiút. Edina emiatt meggondolta magát, igyekezett figyelembe venni, hogy gyerekekről van szó.

"Pár napja azt mondtam, hogy nem jöhetnek az osztálytásai közül azok, akik valaha is egy szóval is bántották. Próbálom tényleg azt szem előtt tartani, hogy gyerekekről van szó. Ha én úgy engedem őt el, hogy haraggal, akkor lehet, hogy nem fog tudni ő sem soha megnyugodni, meg én sem" - mondta a Fókuszban Lovas Edina.

Lovas Edina először nem akarta, hogy fia zaklatói elmenjenek a temetésre Forrás: TV2

Az édesanyát sokan megkeresték a napokban, hogy elmondják, kik bántották a fiát, de ő nem akarja tudni.

"Elsőnek mondtam, hogy jöhet az osztály, de az a két lány nem. Ez még tegnap volt. Aztán mondta az osztályfőnök, hogy higgyem el, hogy nagyon sokan bántják most őket is. És ebbe belegondoltam, hogy azért most ők is mit élhetnek át" - mondta Edina.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.