Ciki! Sírva könyörgött követői pénzéért a vlogger - 43 milliót akart lehúzni róluk

Tiktok online vásárlás vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokan nem értik, hogy lehet valaki annyira ostoba, hogy viccből megadja a kártyaadatait egy internetes aukción, pedig a 21 éves Quenlin Blackwell szerint pontosan ez történt.

A majd' 8 millió követővel rendelkező fiatal nő egyik videójában könnyek között kérleli követőit, hogy támogassák őt anyagilag, mert, mint azt a felvételen állítja, poénból jelentkezett egy árverésre, ahol egy 100 ezer dolláros, azaz nagyjából 43 millió forintos kanapét „sóztak rá".

@quenblackwell

I cant inhale.

♬ original sound - quenblackwell

A kommentelők szerint a történet több sebből vérzik, rengetegen vádolták meg Blackwellt azzal, hogy csupán színészkedik, és így akarja kifizettetni rajongóival a drága bútordarabot. Ha valóban így van, a hölgy igen jól adja az ártatlant: végső kétségbeesésében ugyanis azt is fontolgatni kezdte, hogy regisztrál az OnlyFansre.

A vlogger az őt ért kritikákra még nem reagált nyilvánosan, de ez érthető, hiszen bizonyára minden erejével arra koncentrál, hogy valahogy előteremtse azt a jelentős összeget, amit csak úgy heccből elvert az aukción.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.