Vége Demcsák Zsuzsa házasságának - a műsorvezető és indiai férje válik

bejelentés Demcsák Zsuzsa Money or Love - Fogadj a szerelemre! házasság műsorvezető válás Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Money or Love műsorvezetője az Instagramon közölte a hírt: ő és férje külön utakon folytatják. 

Korábban is felmerültek pletykák arról, vajon együtt van-e még Demcsák Zsuzsa és indiai férje, Krishan, ám a találgatásoknak vége. Mostanra bizonyossá vált, hogy a pár házasságának vége.

Ezt maga Demcsák jelentette be az Instagram-oldalán, ahol férjével közös döntéséről szóló üzenete mellé egy fekete-fehér fotót posztolt egykor boldog házasságukról.

"A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok. Semmilyen kérdésre nem kívánunk válaszolni a sajtó tisztelt munkatársainak. Köszönjük az együttérzést!
Krishan és Zsuzsa" - olvasható az indoklás a fotóhoz tartozó szövegben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.