Összebalhézott Árpa Attila két feleségjelöltje: „Legalább nem lóg ki a kapanyél a számból..."

vita Nagy Ő Árpa Attila szerelem A Nagy Ő veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérre megy a harc Árpa Attila kegyeiért. A keddi adásban a Nagy Ő két jelöltje, Bogi és Fruzsi keményen egymásnak estek, és bántó megjegyzéseket tettek egymásra...

A Nagy Ő-ben szereplő hölgyemények már többször is kifogásolták Bogi viselkedését. A legtöbb kritikát azért kapta, mert sokak szerint nem illene Árpa Attilához, és csak megjátssza magát, és úgy vélik, hogy 26 évesen semmi keresnivalója egy 51 éves érett férfi mellett.

A legutóbbi adásban a lányok negatív jelzőkkel illették, ráadásul Attila füle hallatára, de Bogi megvédte magát.

"Elfogadom azt, hogy ti milyennek láttok, vagy hogy kivel, mennyire mélyült el a kapcsolatom, de a továbbiakban sem vagyok hajlandó másképp csinálni emiatt a dolgaimat. Én stabil vagyok önmagammal kapcsolatban, hiszek magamban, és tudom azt, hogy miért jöttem. Erről nem titeket szeretnélek meggyőzni, hanem tudom és érzem, hogy Attilával milyen a kapcsolatom és azt, hogy mire számítok ettől" – jelentette ki magabiztosan, de Fruzsi sem tudta magában tartani a vele kapcsolatos érzéseit.

Attila mellé egy kifinomult és csinos, nőies nőt tudok elképzelni, az én szememben Bogi nem az

– szúrta oda a mondatot a szőkeség, mire Bogi rákontrázott:

"Én úgy gondolom, hogy határozott vagyok és magabiztos. Ez lehet, hogy nem tűnik annyira nőiesnek, ettől függetlenül én élem a természetességem, elfogadásban élek önmagammal, nem változtattam magamon semmit. Hogyha ilyen perspektívából nézzük a dolgokat, akkor én rendben vagyok magammal. Az viszont, aki a lelkivilága helyett a külsőségekben próbálja kompenzálni a dolgokat, nem biztos, hogy helyénvaló, és jobban passzol Attilához" – védte meg egyből magát, azonban Fruzsi nem viselte jól, hogy beszóltak a külsejére.

De legalább nem lóg ki a kapanyél a számból...

– mondta Fruzsi, a válaszra pedig nem kellett sokat várni:

"Hát, az is lehet, de nem is vagyok akkora tapló, mint te..." – vágott vissza a lány.

A színész, aki testközelből látta és hallotta a lányok cicaharcát, azt mondta, a döntését valószínűleg befolyásolni fogják a hallottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.