Így NE állítsd fel a karácsonyfát, ha macskád van és békés ünnepekre vágysz

Forrás: Thinkstock -
rombolás karácsony divat és dekor Tiktok karácsonyfa macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik TikTok-felhasználó olyan videót töltött fel, amely valószínűleg minden macskás háztartás rémálma. 

A videóban egy macska és egy hatalmas műgonddal feldíszített karácsonyfa küzdelmét lehet megtekinteni. Hogy ki nyert, talán nem akkora meglepetés, de még így is csak erős idegzetűeknek ajánljuk a felvételt:

@yoilseari please send tips so this won’t happen again #cat#catsoftiktok#christmas#cats#fyp#foryoupage♬ original sound - Ilse ◡̈

A felhasználó egyébként tanulási célzattal osztotta meg a videót, és kérte a kommentelőket, hogy adjanak neki tippeket, hogy legközelebb elkerülhető legyen a teljes katasztrófa. A hozzászólások között azonban leginkább csak aggódó kérdések voltak; és ki a macska, ki a karácsonyfa hogyléte felől érdeklődött.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.