Minden jel arra utal, hogy szakított a magyar szépségkirálynő és sztárfocista kedvese

válás Mihályfi Liza Myke Bouard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem működött Mihályfi Liza és Myke Bouard házassága.

Mihályfi Liza több szépségversenyt is megnyert, majd hozzáment Myke Bouard focistához. Három éve voltak házasok, amikor Bouard súlyosan megsérült, majd kitört a koronavírus-járvány, így a páros 10 ezer kilométeres távolságra került egymástól - írja az atv.hu.

Volt, amikor hetekig egyáltalán nem tudtak találkozni egymással. Liza korábban arról beszélt, hogy egyelőre csak polgári esküvőjük volt, de szeretnék itthon is összekötni az életüket, és babákat is szeretnének, de csak akkor, ha kiderül, a focista hol folytatja a pályafutását.

A szépségkirálynő és a focista Instagram-oldaláról azonban eltűnt minden jele annak, hogy ők valaha egy párt alkottak volna. Se közös emlékek, se esküvői fotók. A pár egy közeli ismerőse szerint békében, közös megegyezéssel vetettek véget a házasságuknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.