Nem fogadták el Bochkor Gábor új barátnőjét a barátai: "A belső kételyeimet igazolták vissza"

Forrás: ATV -
új párkapcsolat barátnő vélemény barátok Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor egy korábbi párkapcsolatáról mesélt, ahol a barátai nem fogadták el a választottját. A románcnak hamar vége szakadt. 

A műsorvezető a Retro Rádióban elevenítette fel az emléket, amikor bemutatta új barátnőjét a baráti társaságának. A bemutatás nem sült el jól, ugyanis a barátok nem várt reakciót adtak a hölgyre.

bochkor gábor Forrás: ATV

"Van abban tapasztalatom, hogy amikor egy csajjal együtt vagyok, akkor a baráti társaság hogyan reagál és ez általában jól szokott működni. De volt olyan, akire egyáltalán nem mondtak semmit. Azt sem, hogy nem illik hozzám. És ez rosszabb volt, mintha azt mondták volna, hogy borzalom ez a nő" – mondta a rádiós, aki végül kiderítette, mi volt a probléma a párjával.

"Elmondták, és teljesen igazuk volt. A belső kételyeimet igazolták vissza" – jelentette ki, azonban további részleteket nem árult el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.