Rettenetes halszag terjengett a nő hálószobájában: elborzadva fedezte fel, mi az oka

bűz rettenetes halszag Claudia Anderson
Már hetek óta rettenetes halszagot érzett a hálószobájában egy skóciai nő, de nem jött rá, mi okozhatja azt. Aztán szinte sokkolta a felismerés, és hálát ad az égnek, hogy semmi bajuk nem lett. 

A 26 éves Claudia Anderson és férje eleinte szégyellték az átható bűzt, és nem kértek segítséget ahhoz, hogy kiderítsék, mi okozza a szagot.

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell#fishysmellinbedroom#electrician#sparky#callanelectrician#firehazard#electricalemergency#bedroom#bedroommakeover#ensuite#fire#firesafety♬ original sound - Claudia Anderson

Ezt követően kezdett olvasgatni a Google-on, és megdöbbenve fedezte fel, hogy a halszag komoly elektromos problémából is eredhet - írja a The Sun.

Azonnal szólt is villanyszerelő sógorának, aki megerősítette az olvasottakat, majd a szintén villanyszerelő apósa el is ment hozzájuk megnézni a hálózatot. Kiderült, az egyik vezeték megszakadt, és megolvasztotta a műanyagot, az bűzlött.

A TikTokon többen is köszönetet mondanak neki, kiderült, követői közül többen is ebben a cipőben járnak.

Egy lakásban terjengő bűznek természetesen ezer oka lehet, íme a leggyakoribbak és a legjobb szagtalanító tippek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.