fashion week harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszedtünk néhány csodaszép és igen csábos harisnyát, amelyekben garantáltan sikert arathatsz az ünnepek alatt.  

Az ünnepi alkalmakkor, a céges karácsonyi partin vagy éppen a szilveszteri mulatságban bizony a nadrág helyett a legtöbb nő ruhát választ, méghozzá koktélruhát. A térd fölé érő darabokhoz persze harisnya dukál. Ezek azonban folyton kilyukadnak, felszaladnak, és gyakran csak indulás előtt döbbenünk rá, hogy megint nincs egy épkézláb harisnyánk, és útközben kénytelenek vagyunk venni egy újat. Idén legyél előrelátó, és kerüld el ezt a szituációt úgy, hogy időben beszerzel a kiválasztott ruhához néhány pompásan passzoló harisnyát!

1. Virivee 75 dollár, 2. Top Shop 10 font, 3. Top Shop 14 font
4. H&M 1.990 forint, 5. Pull&Bear 9,99 font, 6. Wolford 31 font

A mintás, csipkés, festett harisnyák előnye, hogy egyszerűen és gyorsan frissítheted fel velük az öltözékedet. A már megszokott fekete vagy éppen testszínű harisnya helyett idén valami különlegesebbet válassz - mutatjuk a kínálatot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.