Így használd kreatívan a csillámport!

advent csillámos smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor a meghitt fényben még szebben mutat, ha a sminkedben fel-felragyog némi csillámpor. Használd akár az ajkaidon, akár a szemhéjadon - szinte biztos sikert érsz el vele.

A legegyszerűbb természetesen az, ha csillámporos rúzst, szemfestéket, vagy akár pirosítót vásárolsz, de sok múlik a csillámpor arányán és a szemcsék méretén is. Érdemes apróbb szemcséjű csillámport választani, de nem jársz rosszul az elegáns szatén- és selyemporokkal sem - így lesz közönséges helyett ragyogó a megjelenésed. Alapszabály, hogy az ajkaidat és a szemedet csak óvatosan hangsúlyozd egyszerre: a kevesebb mindig több. Az egész szemhéjad helyett csilloghatsz csak a szemzugokban, esetleg a szempilláid tövénél, de az ajkaidon is érdemes csupán egy leheletnyit rákenni a rúzsra.

1. Kryolan Glitter spray 1300 forint 2. Barry M Fine Glitter Dust pigmentpor 4.59 font 3. The Body Shop csillámpor testre 4690 forint 4. Csillámvilág Arany közép csillámpor 940 forint 5. Oriflame Very Me Peach Me arcfény 799 forint

Egyes rózsaszínes árnyalatú porok akár pirosítóként is használhatók, érdemes kipróbálni belőle egy kicsit. A csillámporos szempillaspirál sem rossz választás egy krémes fényű szemhéjpúderrel kiegészítve. Ha a sminkedet visszafogottra tervezed, viszont a hajadat különleges kontyba csavarod, arra is kerülhet óvatosan némi csillámpor, ami csak a gyertyák fényében vehető észre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.