Csupa jót hoz az egyik jegynek a Sárkány éve: dől a pénz, bekopogtat a szerelem

horoszkóp, változás, ezotéria, nő, csillagjegy
kínai horoszkóp kecske szerencse
A kínai horoszkóp szerint 2024-ben a Kecske végre magára talál. Sikert arat a szakmájában, a pénzügyekben és a szerelemben is.

2024 a Fa Sárkány esztendeje. A Kecskének változatos év lesz ez, de a sok változás mind pozitív eredményt hoz. 
A Kecske jegyében született, aki 1931-ben, 1943-ban, 1955-ben, 1967-ben, 1979-ben, 1991-ben, 2003-ban vagy 2015-ben látta meg a napvilágot. 
A Kecske a nyolcadik jegy, és a Föld eleméhez tartozik. A Sárkány évében a Fa elemhez kapcsolódva boldog lehet a Kecske, mert ezek táplálják az életterét.  Sok energiájuk, ötletük és tenniakarásuk lesz most, és még szerencse is adatik, hogy terveiket véghez vigyék. 


Hogy alakul a szerelem?
Ha ismerünk egy Kecskét, jól tudjuk, milyen segítőkész, önfeláldozó és jótékony. Annyira, hogy ez néha már meg is betegíti őket. Kinek használ, ha folyton csak utolsóként halad a sorban, ahová önként sorolta magát? De végre, 2024-ben a Kecske észhez tér, és elkezdi kovácsolni a maga szerencséjét. Ő lesz az első, a második és a harmadik is önmaga számára. Ennek egyik módja, hogy olyan kapcsolatokat keres, amikben végre megkapja a támogatást. Nem csak a szerelemben érvényes ez, szingliként is jól érvényesül. Ha így, ha úgy, idén betoppan az életébe a nagy szerelem, aki elhalmozza a kis Kecskét. 

Végre dől a pénz!

Idén végre olyan munkára lel, ahol kamatoztathatja szorgalmát és kreativitását. Igaz, olykor meg kell küzdenie a sikerért, de a Kecske igenis képes a küzdelemre, és sikert arat. Ezt a kis izgalmat leszámítva csupa pozitív fejlemény várható. A pénzügyekben pedig egy olyan szerencsés esemény, ami fokozatosan javítja az anyagi helyzetét.

pénz, pénzhoroszkóp, gazdagság
A Kecske pénzügyei jól alakulnak a Fa Sárkány évében.
Forrás: Shutterstock



Óvakodjon a stressztől!

Ebben az évben a kecskét nem fenyegeti sem szervi baj, sem baleset. Egyedül a folytonos aggódás és stressz okozhat problémát. Ne izgassa agyon magát, hisz a csillagok úgyis gondoskodnak a sikeréről. Bízza magát új barátaira, ők majd kihúzzák a bajból, ha belekerül. 

További izgalmas cikkek találhatók itt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.