2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold változást hoz

horoszkóp, változás, ezotéria, nő, csillagjegy
ezotéria asztrológia heti horoszkóp horoszkóp
A Vízöntő újhold mindent teljesen más megvilágításba helyez: megváltozik a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. Heti horoszkóp következik.

Az Ikrek ne árulja el senkinek a terveit, a Bika kellemetlen munkahelyi kihívásokkal küzd, a Szűz nem boldogul a technikával. 

horoszkóp, változás, ezotéria, nő, csillagjegy
 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Hétfőn hajnalban a Merkúr is belép a Vízöntőbe, s vele együtt már három bolygó jár ebben a jegyben. Ez neked a barátok, szövetségesek, protektorok, mentorok „begyűjtéséről” szól. Ha nem most, akkor később szükséged lesz jóindulatú emberekre. A pénteki újhold is új segítők belépését szimbolizálja. Nem tudsz, és nem is kell hízelegned. Hétvégén hagyd a hivatalos ügyeket! Inkább élj magánéletet! 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Szerdán dupla szuper fényszög vigyáz rád és az idegeidre. Szükséged lesz rá, mert kellemetlen konstellációk kellemetlen munkahelyi kihívásokat jeleznek. Csütörtökön és szombaton kiakadhatsz, sőt személyes sértésnek veheted azokat a döntéseket, amelyeket most hoznak a fejed fölött. A pénteki újhold új megvilágításba helyezheti az egészet. Hétvégén gondolkozz el mindezen! 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe ezen a héten, s vele együtt már három bolygó támogat téged a terveid csiszolásában. Ezek kapcsolatosak lehetnek tanulással és/vagy utazással. Ám lesz néhány feszült fényszög is, amelyek arra intenek, hogy még ne hozd nyilvánosságra a terveidet. A pénteki újhold új szempontokat hozhat, szóval lesz min morfondíroznod hétvégén. Persze pihenni sem ártana. 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a hét nem lesz a kedvenced, mert az égi folyamatok meglehetősen kényes témákkal szembesítenek. Ilyen például a pénz, a spórolás, a tartalékképzése, a csalódások kezelése. Biztos, hogy el kell engedned valamit vagy valakit, amit gyászként élsz meg, pedig te is tudod, az elmúlás az élet része. Ne ijedj meg, nem kell senkinek meghalnia! Hétvégén szerencsére visszatér az optimizmusod és a hited. 

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ezen a héten több hatás érhet, amelyek feldolgozása időt igényel. Lesznek olyan tanácsok, amelyek kifejezetten rosszul fognak érinteni, de csak akkor, ha kritikának éled meg. Próbáld meghallani a segítséget és/vagy tanítást! Ha ez nem megy elsőre, tedd talonba, hátha később beengedi az egód! A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha engedélyezel egy kis lazítást magadnak. 

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Továbbra is a technika ördögével kell megküzdened. Érdekes, hogy a technikának van ördöge, de angyala nincs... Pedig, ha magad mellé állítod a modern technikát, azzal megkönnyíted a saját dolgodat és a munkádat. Ezzel kapcsolatosan lesznek nagy felismeréseid és nagy frusztrációid is. Az biztos, a pénteki újhold segít, hogy új szempontból tekints rá. Mindezt a hétvégén ki kell pihenned…

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.