Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: nagy változások jöhetnek

horoszkóp, ragyogás
Shutterstock -
kihívás asztrológia csillagjegy heti szerelmi horoszkóp
A Vízöntőbe lépő bolygók hatással lesznek a te életedre is.

A Ráknak a héten szüksége lesz a kedvese támogatására, úgy tűnik el kell engednie valakit, a szingli Kosnak a barátságaira kell odafigyelnie. De nem csak nekik kell kihívásokkal megküzdeniük, az Oroszlánnak azt üzenik a csillagok, hogy nagyon figyeljen oda a szerelmére, máskülönben kihűl a kapcsolat. A párkapcsolatban élő Szűz, most mindent együtt csinálna a párjával, amit persze nem lehet, a Skorpiót sok minden idegesíti, próbáljon befelé figyelni. A Bak számot vet azzal, mit sikerült az újévi fogadalmakból megtartania, a Halak ne csak a megérzéseire hallgasson, a tényeket is vegye figyelembe. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Február eleje a barátok, a szövetségesek „begyűjtéséről” szól a bolygók szerint. Nincs mese, a népszerűség és a jóindulatú emberek hozzásegítenek, hogy jó és még jobb lehetőségek találjanak meg téged. Kérdés, a párod mennyire lesz féltékeny? Tompíthatod a szituáció élét, ha folyamatosan mesélsz neki. És legyen kapacitásod közös programra is!

Szingli Kos

A Vízöntőbe lépő bolygók azt javasolják, hogy fókuszálj a barátokra, szövetségesekre! Tudnod kell, hogy népszerűség és jóindulatú emberek nélkül nehezebb érvényesülnöd. Bármikor több lehet egy barátságból, ezért mindig legyél éber és törekedj a kölcsönösségre! Természetesen az őszinteség is sokat segít. De ne keverd össze az őszinteséget a nyers vélemény kinyilvánításával!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nem vagy túl jó passzban az égi folyamatok szerint. A Vízöntőben felvonuló bolygók munkahelyi átszervezést, személyi változásokat szimbolizálnak. Egyelőre nem tetszik, és nem értesz egyet ezekkel, de bölcsebb lenne, ha nem lázadnál. Várj, adj időt az új felállásnak! És a kedveseddel oszd meg mindazt, ami nyomaszt! Ebből tudhatja, hogy nem vele van bajod.

munka, meeting, nők
A Bika a munkahelyén érezhet változásokat.
Forrás: Shutterstock

Szingli Bika

Ne csodálkozz, ha a szokottnál fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagy! A Vízöntőben felvonuló bolygók (Nap, Merkúr, Plútó) munkahelyi átszervezést, személyi változásokat szimbolizálnak. Nem baj, ha nem tetszik és nem értesz egyet, de egyelőre ne szólj! Várj, adj időt az új felállásnak! És emiatt ne hanyagold el a párkeresést! Bármikor összefuthatsz a Nagy Ő-vel… 

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Mindkettőtöknek jó, hogy te egyre jobban érzed magadat a bőrödben. Vannak most is kihívások, de jó hír, hogy bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe. Vigyázz, mert ettől „elszállhatsz”, és olyan gyorsan vagy magas röptűen beszélhetsz, amit a másik nem ért, és amivel frusztrálhatod vagy meg is sértheted őt. Egyszerű a megoldás: beszélj lassabban és egyszerre kevesebbet!

Szingli Ikrek 

Örülhetsz, mert bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe. Csak arra vigyázz, hogy ne „szállj el”, és ne beszélj gyorsan vagy magas röptűen, mert ezt sokan nem értik. Nem csak frusztrálhatja őket, hanem a végén megsértődhetnek. Egyszerű a megoldás: beszélj lassabban és egyszerre kevesebbet! Közben jogos, hogy olyan társra vágysz, aki mellett nem kell visszafognod magad.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.