Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 16-22.: Egy belső mosoly titokzatossá és vonzóvá tesz téged

szerelem, pár, kapcsolat
Shutterstock - Pixel-Shot
asztrológia szerelmi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A szingli Ikrek megváltoztathatják valakinek az életét az égi folyamatok szerint, a párkapcsolatban élő Rákok pedig a Nap-Neptunusz együttállásnak köszönhetően lubickolnak, mint hal a vízben. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

A párkapcsolatban élő Oroszlánok számára szerdán jön el a várva várt változás: a Kosba lépő Nap hatására berobban a tavasz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt, a szingli Szüzek pedig a hétvégi konstellációk szerint kiengedhetik az irányítást a kezükből. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az csak az egyik oldal, hogy neked mehetnéked lesz a hétvégén. Kérdés, a párod is veled akar-e tartani? Igaz, hogy nem vagytok összenőve, ezért mehetsz nélküle is, de fontos, hogy ne legyen ebből sértődés! A hét folyamán a legjobb hír számodra, hogy a Nap szerdán belép a Kosba. Nemcsak a születésnapod közeledik, hanem a tavasz is, ami nemcsak rád, hanem a társadra is kedvezően hat.

Szingli Kos

Ugye, nem ülsz otthon a hosszú hétvégén? Ne tartson vissza az időjárás, hiszen erre a hosszú hétvégére vártál már jó ideje. Egy belső mosoly titokzatossá és vonzóvá tesz téged. Ez egyre erősödik, köszönhetően annak, hogy a Nap szerdán belép a Kosba. Innentől visszavonhatatlanul kezdődik a tavasz, ami rád és a nyitottságodra is jó hatással lesz…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Szerencsésnek mondhatod magad, mert sem a hétvégén, sem a hét során nem lesznek téged érintő kellemetlen fényszögek az égen. Szóval minden esélyed megvan, hogy békés napokat élj meg. Ennek legnagyobb nyertes a kedvesed, akivel ismét türelmes, toleráns, gyengéd leszel. Egyetlen nap lehet picit feszültebb, és ez a csütörtök. De ez sem vészes…

Szingli Bika

Mosolyogva tapasztalod, hogy egyesek mennyire irigykednek rád. Mindenki meg tudja indokolni, hogy szerinte miért könnyű neked. Most sem szabad őket komolyan venned. Békés, harmonikus napok elé nézel a hétvégén és a héten is. Egyetlen nap lehet picit feszültebb, és ez a csütörtök. Tanácsos ezen a napon kerülnöd a konfliktust, és a randit is szervezd másik napra!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A hétvégén és a hét során is mindenkivel jót teszel, ha beszélsz. Az égi folyamatok szerint valakinek az életét változtathatod és/vagy mentheted meg, ha átadod azt az információt, amit keres. Nem kizárt, hogy a szerelemed az illető. Érdekes tapasztalat lehet számodra, hogy ő mennyire hallgat és figyel rád. Reggel, délben, este, éjjel…

Szingli Ikrek

Itt a tavasz, nyílnak a virágok, sőt a fülek is. Az égi folyamatok szerint valakinek az életét változtathatod és/vagy mentheted meg, ha átadod azt az információt, amit keres. Neked a beszéd az erősséged, már ezért se fogd vissza magad! Akinek sok vagy, azzal nincs dolgod. Azt az embert keresed/keresd, aki meghallgat, illetve hallgat rád!

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A vasárnapi Nap-Neptunusz együttállásnak köszönhetően lubickolsz, mint hal a vízben. Ez nem képzavar, hiszen az együttállás a Halak jelében lesz. A párod ilyennek szeretett meg, és szeret most is. Amikor nem vagy jól, sokszor lebénul, mert nem tudja, hogyan segítsen. A héten ilyesmi hétfőn fordulhat elő. Könnyítsd meg a dolgát, hogy megöleled, hozzá bújsz!

Szingli Rák

A hétvégédet megszépíti a vasárnapi Nap-Neptunusz együttállás. Ettől te is megszépülsz, és több bókot kapsz. De ne bízd el magadat, maradj olyan szerény és szégyenlős, amilyen voltál! Valakinek pont így tetszel. Szerdán a Kosba lépő Nap több munkát, több feladatot, több főnököt hozhat neked, ami elterelheti a figyelmedet a párkeresésről - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Csillagjegyek, akik képtelenek kifejezni az érzelmeiket: félnek a csalódástól

Az érzelmek döntő szerepet játszanak az életünkben, alakítják élményeinket és kapcsolatainkat. Egyesek számára azonban ezeknek az érzelmeknek a kifejezése meglehetősen nagy kihívást jelenthet. Íme azok a csillagjegyek, akik ezzel nem boldogulnak.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.