Napi horoszkóp 2024. március 9.: nagy izgalmakra számíthatunk

asztrológia, horoszkóp, bolygók
Shutterstock/ -
asztrológia csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp
A Rák jelet kap, az Oroszlán életében fordulat jön - a Mars-Uránusz fényszög feszültséget, vitát is hoz. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Lehet, hogy mostanában többet gondolkodsz azon, hogy egy hozzád közel álló személlyel való kapcsolatodban változásra lehet szükség és ma talán döntésre is jutsz e kérdésben. Beszéld át vele is, lehet, hogy most nagyon kellemesen fogsz csalódni. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton próbáld megosztani a figyelmedet a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha úgy érzed, hogy túl sok a teher rajtad, ne habozz és jelezd valakinek a családban. Lehet az is, hogy a problémára ez a valaki egészen más megközelítéssel reagál és onnantól meg is oldódik a dolog. Ma pont egy ilyen helyzet adódhat, így a segítség talán duplán hasznosul majd. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az újhold előtti napon egy üzenet, vagy jel érkezik valahonnan és te pontosan tudni fogod, miként értelmezd azt. Persze ehhez az is kell, hogy picit lelassíts, és valóban tudj figyelni egyszerre kifelé és befele. 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton, az újhold előtti napon kedvező fordulat mehet végbe a magánéletedben, ami akkor is bekövetkezhet, ha eddig sem érezted rosszul magadat a bőrödben. Mindenen lehet ugyanis még tovább javítani és ezt a mai napon megtapasztalhatod a sjaát bőrödön is. 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha úgy érzed, hogy valaki, akivel a viszonyod kimértebb lett az utóbbi időben, egyre jobban hiányzik az életedből, így itt az ideje, hogy változtass a dolgokon. Óvatosan közeledhetsz hozzá, kipuhatolva, hogy vajon ő is ugyanezt érzi-e.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.