Szerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktél

Forrás: RTL 2 -
VV Józsi VV Iza Détár Enikő Csobot Adél VV Zsolt Gregor Bernadett ValóVilág 6 Muri Enikő VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. 

A ValóVilág 6 IQ-bajnok szereplői ezen a héten is kitettek magukért. Iza, Dorka és Zsolt szerelmi háromszöge négyszögre bővült, ugyanis a fiú kint hagyott barátnője megelégelte a látottakat, és videoüzenetben szakított egykori párjával.

Forrás: RTL 2.

A másik cirkuszfelelős most Gyúrós Józsi volt, aki bár harcsára raboltatni jött a Villába, kis híján sírva távozott. Aztán mégis maradt, megnyugodhatunk, hogy egy hétig még biztosan szívhatjuk magunkba a bölcsességeit.

ValóVilág 6, VV Józsi Forrás: RTL 2

Kiderült az is, hogy a ValóVilág idén is háttérműsorral bővül, és a BelevalóVilág műsorvezetői - a kiváló retorikája és cicivillantásai miatt méltán népszerű - az immár rövid hajú Csobot Adél és VV Béci lesznek.

Forrás: RTLKLUB

Szerelmi hírekben sem volt hiány az elmúlt napokban. Kiderült, szakított párjával Muri Enikő, mint ahogyan azt is megtudtuk, hogy Détár Enikő jóval fiatalabb pasiba szerelmes. Gregor Bernadett pedig - már hanyadszor - mennyei boldogságáról mesélt, elárulta, hogy kedvesével, Szarvas Attilával annyira odavannak egymásért, hogy közös babát is vállalnának.

Forrás: Life.hu

Esküvői ruhában pózolt Szabó Zsófi és Sarka Kata. Hajdúné a fotózás kapcsán emlegette fel a múltat, amikor is még vetélytársnőt látott a Jóban Rosszban szöszijébe. A héten derült ki az is, hogy Kata "életét ellopták": egy osztrák nő az ő és családja fotóival színesítette Facebook-oldalát.

Forrás: Esküvő Classic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.