VV Zsoltot videoüzenetben rúgta ki barátnője

Forrás: RTL 2 -
VV Zsolt barátnő ValóVilág6 szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dorkával kavaró Zsoltot alaposan meglepte barátnője. A lány videoüzenetet küldött a Villába, ami azért is különös, mert a fiatalok a Life.hu információi szerint már a műsor indulása előtt szakítottak. Hát nem egészen. 

"Szűzies életet fogok élni" – fogadkozott a második komoly kapcsolatát kint hagyó Zsolt még a beköltözése előtt, amikor haverjai azzal ugratták, hogyan fogja kibírni a bezártságot a barátnője nélkül. Ám a fiú hamar elcsábult, előbb izával cicázott, majd Dorkával esett szerelembe. Kinti kedvese megelégelte a látottakat és videoüzenetben mondta el a magáét, eképpen:

"Köszönöm szépen, hogy semmit nem tartottál be abból, amit ígértél, tehát a kapcsolatunknak vége. Engem úgy hagytál itt, hogy kiállsz mellettem tisztelettel, becsülettel, de ebből semmit nem tapasztaltam. Ne foglalkozz azzal, mit érzek, nem várok rád, vége a kapcsolatunknak".

Forrás: RTL 2

Zsolt és Dorka a videoüzenet után kiakadtak. A fiú azt bánja, hogy nem szakított még kint barátnőjével, a szöszi villalakó pedig úgy érzi, legszívesebben szembeköpné magát. Vajon mennyire befolyásolja majd ez a kis közjáték a kapcsolatukat?

Zsolt és Dorka első csókja a jakuzziban Forrás: RTL Klub

A valóságshow-k történetében nem Zsolté az első ilyen eset. A korábbi szériából VV Seherezádéval tudatta egy videoüzenetben olasz származású szerelme, Claudio, hogy útjaik elválnak, ugyanis a lány túl közel került a jakuzziban VV Gergőhöz. Miután a lány kijött a Villából ismét egymásra talált a párocska, majd tavaly augusztusban végleg szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.