Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence RTL II After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem biztos, hogy túl jó ötlet volt Csobot Adélt Istenes Bence műsorvezetőtársává tenni. A fiatal énekesnő amennyire érezte a kamerát a tavalyi tehetségkutató színpadán, most annyira nem boldogult az After-X stúdiójában.

Zavartság, kínlódás, kínos csendek. Körülbelül így telt az X-Faktor háttérműsorának első tíz perce, a nézők pedig - közöttük mi is - nem nagyon értették, hogy mit is látnak. Adél zavart arcán túl, ahogy minden idegszálával arra koncentrál, amit a fülébe súgnak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Mert persze az jópofa, hogy a civilben egy párt alkotó Istenes és Csobot együtt faggatják az idei versenyzőket, és alapvetően helyesek is együtt, az azonban kevésbé vicces, ahogy olykor Bence is kínosnak érzi kedvese kényszeredett megnyilvánulásait. A kedvenc beszólásunk a következő: "Én már tudom, ki nyeri az X-Faktort... Az, aki a legkevesebb szavazatot kapja!". No comment!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.