Gyúrós Józsi összetört - Haza akar menni

VV Józsi RTL 2 ValóVilág6 VV Simon valóságshow sírás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél hét pont elég volt ahhoz, hogy Gyúrós Józsinak elege legyen - legalábbis átmenetileg - a villalétből.

Hol van már az a Gyúrós Józsi, aki a Villába menet arról beszélt, hogy önimádó lévén saját magán kívül nem szeret senkit, és alig várja, hogy "ráraboltasson a harcsára". Persze még nagyon a játék elején tartunk, de a mostani felállás szerint az izomagyú nem tartja magát a kisfilmben igértekhez. Persze, nem mintha sajnálnánk, de már most érdemes összehasonlítani a két kisvideót. Először elevenítsétek fel, mekkora arccal készült a versengésre Józsi:

Aztán pedig azt is megnézhetitek, ahogy Simonnak zokog, hogy nem bírja tovább a barátnője nélkül, és haza akar menni. Éppen olyan, mint egy kisiskolás, akit először küldtek tábororozni a szülei. Apropó, egy mondata azonban mégis van ami a kezdetektől nem kérdőjeleződött meg, s ez a következő: "Annyi eszem van, mint egy molylepkének".

Tehát Gyúrós olyannyira kiakadt, hogy a vallomásszobában kijelentette, befejezi a játékot, haza akar menni, a műsorkészítők egy nap gondolkodási időt adtak neki. Ám Laci gondolt egy nagyot, és megígérte a nyugiszobában Józsinak, hogy őt viszi ki párbajozni. A szombathelyi sikkasztó ezek szerint nem tudta, hogy a nyugiban is kamerák veszik minden szavukat, és mivel a játék szabályai szerint a szerdai kiválasztásig tilos elárulni, hogy kivel akar párbajozni, ráfázott. Vagyis inkább Józsi, aki a megbeszélt párbaj miatt ezen a héten védettséget élvez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.