Ime A Dal legnépszerűbb zenekara

MTVA New Level Empire Compact Disco barátnő A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Level Empire már A Dal döntőjében van. Az együttes tagjai nagyon örülnek, hogy a középdöntőből a közönség szavazatai alapján jutottak tovább és szeretnék, ha nem hasonlítanák őket a Compact Discóhoz.

Zola az együttes frontembere úgy gondolja, ők már elégedettek lehetnek azzal, hogy a döntőben vannak. A Life.hu felvetésével pedig - miszerint Compact Disco utánérzetünk van a daluktól - elmondta, nem értenek egyet az összehasonlítgatással.

Forrás: MTVA
A Dal 2014: "Amíg ilyen a zsűri, addig ne várj mást!"http://www.life.hu/bulvar/20140217-az-mtva-a-dal-cimu-musoranak-2014-es-dontojeben-kiraly-viktor-bogi-new-level-empire-depresszio.htmlTalán sosem pörög jobban a Facebook, mint a tehetségkutatók és "szavazásos műsorok" idején. A nézők ma már nem elégednek meg a passzív, tévé előtti befogadás élményével, hanem a közösségi oldalon is szeretnek hangot adni a véleményüknek. Nos, A Dal középdöntője kapcsán is így történt. TV + BulvárKirály Viktor szerelmével erősített A Dalbanhttp://www.life.hu/intim/20140216-kiraly-viktor-az-mzva-n-futo-a-dal-cimu-musorban-szerelmevel-beaval-egyutt-lepett-a-szinpadra.htmlA Dal szombati középdöntőjében Király Viktor nem bízta a véletlenre és magával vitte a színpadra csinos barátnőjét, Beát.Intim--Ők már biztosan A Dal döntőjében énekelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140215-a-dal-2014-az-elso-kozepdontobol-a-dontobe-jutottak-tovabb.htmlSzombat este rendezték A Dal 2014 első középdöntőjét. A zsűri két versenyzőt juttatott a döntőbe, de a nézőknek is volt beleszólásuk az eredménybe.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.