Gallusz Niki: „Nem vallom magam leszbikusnak"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gallusz Niki szerelem együttélés leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki már régóta férfi társról nőire váltott. Ő azonban azt vallja, úgy él, mintha férjnél volna, csak éppen egy nővel.....

A színésznőnek jó pár évvel ezelőtt vőlegénye volt, aztán beleszeretett barátnőjébe, Laurába, de számára ez nem jelenti azt, hogy leszbikus - magyarázta a Bestben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A kapcsolatomat úgy életem meg, mintha férjnél volnék, éppen ezért nem vallom magam leszbikusnak. Nekem is megdöbbentő volt, hogy ahol az igaz szerelem és szeretet van, ott nincsenek határok. Nálam nem csupán fizikai vonzódással indul egy szerelem. Nem a hús iránti vágy volt bennem, hanem valamiféle egymásra találás és összetartozás érzése" – mondta Niki.

„Észrevettem magamon, hogy érdekelnek a nők. Elégedett érzéssel töltött el egy szép női test látványa, bizsergést éreztem, ha megpillantottam egy formás mellet".A Life.hu cikkjében Andrea mesélte el, miért jó egy leszbikus kapcsolat.
10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról (18+)http://www.life.hu/intim/20140828-szex-sperma-ondo-orgazmus-elvezet-es-a-magyarorszagi-ferfimeddoseg.htmlA Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval. Itt az ideje azonban, hogy egyesítsük erőinket, vagyis minden tudásunkat a spermáról. Összegyűjtöttük hát, mit érdemes tudni erről a teremtő erőt képviselő folyadékról.Intim--Na, tessék! Itt van Brad Pitt karikagyűrűjehttp://www.life.hu/intim/20140829-elso-foto-brad-pitt-jegygyurujerol-miutan-kiderult-hogy-felesegul-vette-angelina-jolie-t.htmlFury című új filmjének sajtófotózásán már karikagyűrűjével fotózták Brad Pittet. A sztár múlt hét szombaton vette feleségül élettársát, Angelina Jolie-t.Intim--Cseh Lászlónak barátnője a kabalájahttp://www.life.hu/intim/20140828-cseh-laszlo-12-szeres-eb-aranyermes-uszonknak-baratnoje-dia-a-kabalaja.htmlCseh László 12-szeres EB aranyérmes úszónk párkapcsolatáról vallott, és elmesélte, mennyire hálás kedvesének, Diának, hogy a versenyeken mellette áll.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.