Radics Gigi világsztárokkal találkozott Los Angelesben

Forrás: facebook/Radics Gigi (hivatalos) -
Usher Stevie Wonder világsztár találkozás Los Angeles Megasztár Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú énekesnő éppen Los Angelesben tengeti a napjait, ahol legutóbb Stevie Wonder lányával és Usher dobosával futott össze. Természetesen a közös fotó nem maradhatott el.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gigi már 2012-ben is Amerikába utazott, ahol egy hollywoodi stúdióban rögzíthette a dalait, 2013-ban pedig szintén a tengerentúlra látogatott. A Megasztár-győztes énekesnő ezúttal pihenni ment kedvenc országába, ahol lépten-nyomon világsztárokba botlik.

Forrás: facebook/Radics Gigi (hivatalos)

"Volt szerencsém összefutni Stevie Wonder lányával, Aisha Morisszal! Fantasztikus élmény ilyen emberekkel találkozni! Imádlak, Stevie!" – írta a lelkes énekesnő a fenti kép mellé.

Forrás: facebook/Radics Gigi (hivatalos)

„A Namm nevű hangszerkiállításon olyan csodálatos zenészekkel találkoztam, hogy mindenképp meg szerettem volna osztani veletek! Ő pl. Usher dobosa, Aaron Spears" – kommentálta Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.