Sarka Kata kiakadt egy újságcikken - Ígéri, nem marad következmények nélkül

durvaság Sarka Kata cikk újság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bulvármagazin címlapja miatt bántódott meg Sarka Kata. Hajdú Péter sportos felesége kiakadt, hogy a lap önsanyargatást és pszichés betegségeket emlegetett vele kapcsolatban. A kétgyeremekes anyuka a Facebookján tette közzé felháborodását és leszögezte, nem hagyja annyiban a dolgot. 

"Kedves Barátaim, Ismerőseim! Íme egy tökéletes példa arra, hogyan ferdítik el a valóságot!" - kezdte Kata, aki egy rendezvényen adott interjút az egyik magazin újságírójának. "Elmondtam neki, mennyire jól érzem magam a bőrömben most, hogy versenyre készülök, és betartok egy bizonyos étrendet, annnak érdekében, hogy tökéletes formában legyek április 26-án a Fitbalance-on! Nem fogyókúra, hanem sport és egy új életmód. Nem leszek könnyebb és vékonyabb a mostaninál, csak izmosabb! Ennek ellenére ez az inszinuációktól hemzsegő förtelmes írás született! A címlapon az van, hogy még mindig fogyni akarok, ettől pszichés zavaraim is lehetnek, és még akár öngyilkosság is megfordulhat a fejemben. Kedves Szerkesztő és Újságíró, aki ezt a "munkát" kiadta a kezéből! Két gyerekem van, és egy csodálatos életem, az öngyilkosság gondolata soha nem fordult meg a fejemben! Természetes ez a címlap nem marad következmények nélkül, de azért azt kívánom neked, hogy olvassák majd ugyanezt rólad a gyermekeid, a szüleid, a szerelmed, és éld át azt, amit én! Hazug szennylap!" - írja Kata Facebookján.

Fotó: Margitay Klára/Margitay Klára

A kétgyermekes anyuka nagyon egészségtudatosan él, sokat edz és készül a Fitbalance versenyre. Mindent elkövet azért, hogy gyönyörű legyen, és ez sikerül is neki, bombaformában van. Bár Kata tényleg sokat fogyott, azt vallja, ez nem az önsanyargatásnak, hanem az egészséges életmódnak és az edzésnek köszönhető, ami sem pszichés zavarhoz, sem öngyilkossághoz nem vezet.

Gáspár Győző kiborult: „Csoda, ha kinyílik az ember zsebében a bicska?"http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-gyozo-kiborult-a-birosagi-targyalasa-utan.htmlMég mindig nem zárult le a showman kálváriája, aki kölcsönadott milliói miatt fordult a bírósághoz. Ítélet helyett azonban főleg csak szitkokat kapott, nem csoda, hogy Győző kiakadt a tárgyalás végére.TV + BulvárOrigoHoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-gesztesi-karoly-szinesz-miutan-tavozott-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-az-rtl-klub-csatornaval.htmlSzabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huDamu üzent Vajna Timinek: vissza fog vágni!http://www.life.hu/bulvar/20150410-damu-roland-uzent-vajna-timeanak.htmlDamu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!TV + Bulvár--Halottaskocsin pózolt az Éjjel-nappal Budapest Alexájahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-enb-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-halottaskocsin-pozolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja, Alexa elég bizarr kiegészítőt választott szexi fotósorozatához. Mivel nem érkezett meg a fotózásra az autó, melyen eredetileg pózolt volna, volt szerelme felajánlotta saját kocsiját a fényképezéshez. TV + Bulvár--VV Éva teljesen levetkőzött!http://www.life.hu/bulvar/20150409-vv-bauko-eva-teljesen-levetkozott.htmlÉletében először készültek olyan képek VV Éváról, amelyeken teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!TV + Bulvár--Jubilál az Éjjel-Nappal Budapesthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu-nagysikeru-sorozata-elerkezett-az-500adik-epizodjahoz.html500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.