Csongrádi Kata halott emlék múzeum S. Nagy István Jelenlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő állítja, férje fentről vezetgeti őt és megsúgja, mikor mit tegyen.

Csongrádi Kata férjét, S. Nagy Istvánt hosszan tartó, súlyos betegség után januárban vesztette el. A színésznő most elhunyt férje álmait próbálja megvalósítani, akinek jelenlétét minden pillanatban érzi - írja a Blikk.

Forrás: facebook/Csongrádi Kata rajongói oldala

„Mindenkinek megvan a sorsa. Az enyém a férjem. Nem léptem még tovább. Úgy vagyok, hogy továbbra is együtt vagyunk. Most két dolog éltet. A férjem két megvalósulatlan vágyát szeretném valóra váltani. Az egyik, hogy a legnagyobb slágereit együtt énekelhesse a közönség az előadókkal, a másik vágya pedig az volt, hogy befejezzem a róla szóló életrajzi könyvet, amit sok évvel ezelőtt kezdtem el írni. Először annyira potyogtak a könnyeim, hogy nem tudtam írni. Ő soha nem akarta, hogy sírjak, mindig addig poénkodott, amíg el nem nevettem magam" – árulta el Csongrádi Kata, aki érzi férje jelenlétét.

„Folyamatosan érzem, ahogy segít fentről, szinte súgja, mikor mit tegyek. Kezem ügyébe kerülnek jegyzetek, írások, fotók, amelyekről azt hittem, rég meg sincsenek" – vallott a színésznő, aki valóságos kis múzeumot rendezett be otthonában, hogy emléket állítson elhunyt szeretteinek, édesanyjának, Csongrádi Mária rendezőnek és férjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.