Damu: Vajna Timi megcsókolhatná a feleségem kezét

Vajna Timi Damu Roland szabadulás börtön Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland bánja, hogy elcsattant az a bizonyos két pofon, azt viszont ennél is jobban sajnálja, hogy évekkel ezelőtt egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlánytól pezsgőt fogadott el a TV2 partiján - nyilatkozta a Story magazinnak a nemrég szabadult színész.

„Nem vagyok agresszív ember. A két pofont sem tagadtam, a többivel kapcsolatban viszont azon leszek, hogy bebizonyítsam, ártatlanul ültem három évig" – mondta a hetilapnak adott interjújában Damu Roland, aki három év után húsvétkor szabadult a börtönből.

Az interjúban felesége, Edina is megszólalt, aki elmondta: nem foglalkozik az emberek véleményével. Pedig Damuról egyik nemrég szabadult rabtársa azt nyilatkozta, a színész a börtönben terrorizálta társait.

Fotó: Nagy Attila - Origo

„Meg is lesz a következménye. Májusban szabadul a többi cellatársam, és jogi lépéseket teszünk" – mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy a börtönben töltött idő határozottabbá, ugyanakkor bizalmatlanabbá tette.

Arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz, ha összefutnak majd Vajna Tímeával a színész a következőképpen válaszolt: „Az biztos, hogy nem leszek egyedül, hanem a feleségemmel. És az is biztos, hogy nem köszönök neki, csak elmegyek mellette. Bár ha jobban belegondolok, a feleségem kezét azért megcsókolhatná..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.