Elárulták: Így ismerkedett meg Hódi Pamela és Berki Krisztián

Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Gerit faggatta az Éden Éjjelben Berki Krisztián és Hódi Pamela. Arról beszélgettek, hogy a fiúnak rögtön megtetszett Laura. Ennek kapcsán szóba került az is, miként ismerkedett meg Pami és Krisztián. Ha kíváncsi vagy, az alábbi videó második percétől meghallgathatod.

Pucér fotót posztolt Aleska - Trükkös!http://www.life.hu/bulvar/20150517-pucer-fotot-posztolt-aleska-diamond-safrany-emese.htmlCseles fotót tett közzé Instagramján Emese. Tökpucéran fotózta magát, és meg is mutatta, ám nem az egészet. Szomorkodhatnak a rajongók...TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoTökpucérra vetkőzött adásban a tévéshttp://www.life.hu/bulvar/20150517-tokpucerra-vetkozott-adasban-a-teves-a-musor-venezuelai-es-lemeztelenitett-hirek-a-cime.htmlA venezuelai Lemeztelenített hírek címre hallgató műsor tutibiztos, hogy a férfiak kedvence. A lényege, hogy a hírolvasás közben a bemonónő ledobja ruháit, eképpen: TV + BulvárOrigoHorváth Éva és Kapócs Zsóka barátnők - Dögös szelfit készítettekhttp://www.life.hu/bulvar/20150517-horvath-eva-es-kapocs-zsoka-baratnok.htmlA frissen elvált Kapócs Zsókával szelfizett Horváth Éva. A fotót az Instagramon tette közzé az Éden hotel egykori műsorvezetője. A csajok szemmel láthatóan jól érzik magukat együtt, nézzétek! TV + BulvárOrigoMegszólalt Kállay-Saunders: "Nem volt semmiféle verekedés"http://www.life.hu/bulvar/20150517-megszolalt-kallay-saunders-andras-allitja-hogy-nem-vertek-meg.htmlNem igaz, hogy őt leütötte egy bokszoló – állítja a volt megasztáros. Szerinte olyan részeg volt a kötekedő, hogy az egyetlen ütése sem talált rendesen.TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoBorzalmas állapotban van Mary Zsuzsi sírja - Nem is ott nyugszik az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150516-borzalmas-allapotban-van-mary-zsuzsi-sirja.html„Mary Zsuzsi, A MAMA" - áll az énekesnő sírkövén. A szívhezszóló feliratú emlékhelyet azonban úgy tűnik, senki nem látogatja, ugyanis rettentő rossz állapotban van. TV + BulvárOrigoStohl András: "Az alkohollal valóban vannak problémáim"http://www.life.hu/bulvar/20150516-stohl-andras-allitja-a-drogokkal-leszamolt-de-az-alkoholfogyasztast-nem-tagadja.htmlA színész leszokófélben van a cigarettáról, de az előadás utáni kisfröccsöt nagyon várja.Tudja, hogy hibázott, de úgy érzi, megfizetett a bűneiért. A színész minderről a Libikóka című beszélgetős showban Krizsó Szilviának mesélt.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.