Fésűs Nelly együtt modellkedett lányával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
közös munka modellkedés Fésűs Nelly gyerek tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tini-mami kollekció bemutatására kérte fel egy cég Fésűs Nellyt és lányát, a 12 éves Csengét, akik fehérneműben és pizsamában pózoltak.

A közös munkáról a színésznő természetesen kikérte lánya véleményét, aki örömmel igent mondott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Csenge okos, érdeklődő tini lány, igent mondott, és mindketten nagyon élveztük a fotózást. Csak úgy ismerheti meg önmagát, és dönthet, hogy milyen pályát válasszon, ha kipróbál új dolgokat. De nemcsak ebben a munkában volt a partnerem, otthon is az, bármikor számíthatok rá, ahogy ő is rám. Felelős anyuka vagyok, tudja, hogy mindent megbeszélhet velem, ugyanakkor vannak szabályok, mégis barátnőkként tudunk néha viselkedni. A nagylányom imádja a pótmamaszerepet, tökéletesen eteti és pelenkázza kishúgát” – mesélte Nelly a Blikknek.

Fésűs Nelly nem szoptatna nyilvános helyen

Nagyon megosztja a közvéleményt a szoptatás témája. Van, aki csak otthon, a négy fal között szoptatja a babáját, van, aki még szelfit is készít az intim esemény közben. Fésűs Nelly elmondta a véleményét.

Forrás: Facebook/Mokka

A színésznő azt is elárulta a lapnak, hogy jelenlegi párjától született gyermeke véletlen ajándék volt, mégsem zárják ki a lehetőségét egy újabb gyermekáldásnak. Nelly és párja, Vajtó Lajos egyébként már most látják a kis Elzában a színészi tehetséget.

„Elzának már most elképesztő hangja van. Lajos mondogatja is, hogy örökölhetett tőlem valamiféle tehetséget, biztosan opera-énekesnő lesz, mert az Éjkirálynő áriát rendszeresen, zengő hangon előadja. Persze éjjelenként. Ennek ellenére az apja szerelmes a lányába” – mondta nevetve Nelly.

Fésűs Nelly féléves kislányával ment bőrfeszesítő kezelésre

A színésznő kislánya, Elza Zorka mindenhova elkíséri anyukáját. A tündéri hét hónapos baba most egy különleges kezelésre kísérte le Nellyt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Tragikus halált halt a legendás televíziós személyiséghttp://www.life.hu/bulvar/20150526-marty-pasetta-teves-rendezo-producer-tragikus-halalt-halt.htmlEgy nagyon furcsa balesetben életét vesztette a tévés rendező-producer, Marty Pasetta. TV + BulvárMegvan az Éden Hotel két finalista fiúja!http://www.life.hu/bulvar/20150525-eden-loki-es-eden-peti-a-ket-finalista-fiu-az-eden-hotelben.htmlEldőlt! Már csak két fiú maradt az Éden Hotelben, ők vívják meg a végső küzdelmet. Kedden este egy lány távozik, és megláthatjuk, melyik páros viszi el a főnyereményt.TV + BulvárOrigoBoggie a Facebookon üzenthttp://www.life.hu/bulvar/20150525-boggie-a-facebookon-uzent-az-eurovizios-dalfesztival-utan.htmlHazatért Bécsből Csemer Boggie. Facebookon üzent rajongóinak. TV + Bulvár--Kiderült, Puzsér Róbert miért vállalta el a sorozatszerepet - Nem kertelt, az biztos!http://www.life.hu/bulvar/20150525-puzser-robert-ezert-vallalta-el-a-sorozatszerepet.htmlPuzsér Róbert lesz az egyik főszereplője az RTLII csatornán júniusban induló, gyomorbavágóan őszinte, Szelfi című sorozatnak. Kiderült, miért vállalta el a szerepet. TV + Bulvár--Schmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.