Kállay-Saunders András cáfolja a pletykákat - Videóüzenetben tisztázza magát

videó Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amiről még soha nem beszéltem címmel készített videót Kállay-Saunders András. Az énekes mesélt a "sztárságról", hogy miként éli meg az ismertségét és természetesen arról is, hogy egyáltalán nem tartja magát verekedős srácnak. Állítja, sem a korábbi, se a legutóbbi balhéja nem igaz. 

Kállay-Saunders András körül az elmúlt hetekben ismét áll a bál. Az első hírek szerint leütötték egy szórakozóhely mosdójában, később ő cáfolta ezt, majd arról olvashattunk, hogy a menedzsmentje faképnél hagyta. Az énekes nyílt levél helyett egy videóban szeretné tisztázni ezeket, elmondani, hogy ő nem balhés srác, és arról is beszél, hogy miként él ő, mi az életfelfogása, ugyanis szeretné, ha jobban megismernék. Íme:

Elköszönt a tévénézőktől Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-elkoszont-a-tevenezoktol-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje.htmlBerki Krisztián oldalán Hódi Pamelával együtt vezette az Éden Hotel háttérműsorát, az Éden Éjjelt Cinthya. Most azonban a műsor véget ért, így a fiatal lány - egy időre biztosan - búcsút vett a nézőktől.TV + BulvárOrigoKiderült: ezért omlott össze az RTL Klub Híradójahttp://www.life.hu/bulvar/20150530-az-rtl-csoport-hirigazgatoja-kotroczo-robert-elarulta-mi-okozta-a-muszaki-hibat-az-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, a minap beleszólt a technika ördöge az RTL Klub Híradójába. Olyannyira, hogy az adást meg is kellett szakítani. TV + BulvárOrigoBaukó Éva látni sem akarja Éden Barbaráthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-bauko-eva-latni-sem-akarja-eden-barbarat-pedig-egykor-egyutt-laktak.htmlValaha együtt laktak és barátnők voltak, de ma már több mint hűvös Éva és Barbara viszonya. TV + Bulvár--Megvan A konyhafőnök nyertesehttp://www.life.hu/bulvar/20150530-megvan-a-konyhafonok-nyertese-domi.htmlPénteken este véget ért az RTL Klub gasztrovetélkedője, A Konyhafőnök. Az utolsó adásban Domi és Mózes harcolt a tízmilliós fődíjért és munkalehetőségért az ország egyik legjobb éttermében.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot. TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"http://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-ugy-gondolta-liptai-claudia-mellett-csak-masodik-lehet.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.