Müller Péter: A női sejtelem bölcsebb, mint a férfi tudása

Beautiful,Shamanic,Girl,Playing,On,Shaman,Frame,Drum,In,The
Jozef Klopacka/Shutterstock - Jozef Klopacka
heti útravaló idézet férfi Müller Péter
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A női sejtelem bölcsebb, mint a férfi tudása. Ajánlatos, hogy ezt mi férfiak is felismerjük.

Vatican,City,,Italy, Michelangelo: Ádám teremtése
Michelangelo képén is ott van az Ádám teremtése című festményén
Forrás: Shutterstock

Az a szó, hogy filozófia így hangzik: philo-Sophia. Azt jelenti: „Szeretem Sophiát, a bölcsesség istennőjét! A sok férfi tudós és filozófus ennek alapján állt. Michelangelo képén is ott van az „Ádám teremtése” című festményén a Szixtus kápolnában: társteremtője az Istennek. Ezt minden gondolkodó férfi így tudja, és így is érzi: a sejtelem mindig előbbre jár, mint a logika. A magyar őstudásban úgy hívják: Boldogasszony. A nő testi, lelki és szellemi megbecsülése tudásvilágunk alapja volt. És ma is az. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.