Nádai Anikó: "A szülés az valami földöntúli fáj­dalom" - Patrik világra jötte után sokkot kapott

szülés Nádai Anikó sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután világra hozta a kis Patrikot, Nádai Anikó alig tudta felfogni, mi történt vele. Szinte sokkos állapotba került.

"Szerencsés vagyok, mert mintaterhességem volt mintaszüléssel, komplikációktól mentesen, ma pedig egy mintagyereket tarthatok a kezemben. Patrik nagyon jó baba. Viszont a szülés az valami földöntúli fáj­dalom. Minden elismerésem azoknak a nőknek, akik természetes úton szülnek" - kezdte Anikó a Borsnak, és elárulta, milyen volt a szülőszobában.

"Nem kértem érzéstelenítést, szerettem volna megélni ezt a dolgot, úgy éreztem, szükségem van ehhez arra, hogy anyává váljak. Viszont a szülés annyira kiszolgáltatott helyzet. Onnantól, hogy elkezdtek jönni a fájások, azt éreztem, bármi történik, ezt már végig kell csinálnom. Egy idő után már csak sodródsz az árral, és hagyod, hogy történjenek a dolgok."

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

A csinos, fiatal anyuka elmondta a napilapnak, hogy szülés után szinte sokkos állapotba került. Napokon át azon gondolkodott, mi is történt vele. Mostanra azonban már csak a pozitív dolgokra emlékszik vissza.

Roberto konyhája: Lelket melengető gombás csirkeraguleveshttp://www.life.hu/csalad/20150911-rostas-robi-a-life-hu-sefje-gombas-csirkeragulevest-keszit.htmlA leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel minden nap újat alkotni, vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. A munkahelyemen minden nap ezt gyakorlom, és szerencsére vannak vendégek... Ezt a gombás csirkeragu levest, a vendégeim is kóstolták és most veletek is szeretném megosztani. Ebben az esős időben, lelket melengető hatása lesz, majd meglátjátok!CsaládOrigoGratulálunk! Megszületett Lionel Messi második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150912-lionel-messinek-es-kedvesenek-megszuletett-a-masodik-kisfia.htmlNem is volt olyan régen, amikor a sztárfocista közzétett egy imádnivaló képet kedvese gömbölyödő pocakjáról. Most pedig meg is érkezett a kicsi.Család--Ez volt Justin Timberlake és Jessica Biel fiának első szavahttp://www.life.hu/csalad/20150911-justin-timberlake-es-jessica-biel-fianak-elso-szava-a-dada-volt.htmlA sztárpár a felhők között jár, mióta megszületett első gyerekük. Mindig lelkesen, kedvesen nyilatkoznak a babáról, ezúttal pedig azt is elmondták, mi volt a pici első szava.Család--Liptai Claudia: "Panka nem elkényeztetett sztárcsemete"http://www.life.hu/csalad/20150910-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-panka-nem-elkenyeztetet-sztarcsemete.htmlA TV2 műsorvezetője elárulta, kislánya egy örökmozgó energiabomba, aki nyitott a világra és egyáltalán nem szállt el attól, hogy híres szülei vannak.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huCsaládi fotókat tett közzé Justin Timberlake - Kiakadt a cukiságmérő!http://www.life.hu/csalad/20150910-justin-timberlake-uj-kepeket-mutatott-a-kisfiarol-aki-egyszeruen-tunderi.htmlA világhírű énekes Jimmy Fallon műsorába vitte magával a kisfiáról készült felvételeket, amin még a büszke édesanya, Jessica Biel is szerepel. CsaládTényleg bajban van Gisele Bündchenék házassága? Tom Brady reagált a találgatásokrahttp://www.life.hu/csalad/20150910-tom-brady-es-gisele-bundchen-hazassagarol-a-focista-nyilatkozott.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, az utóbbi időben olyan pletykákat lehetett hallani, miszerint a modell és a focista házassága megromlott. Tom Brady most tiszta vizet öntött a pohárba.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.