svéd királyi család uralkodócsalád Estelle hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai a svéd királyi család életében: az uralkodói família legifjabb tagja, a bűbájos Estelle hercegnő négy évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot.

Estelle, teljes nevén svédül Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte-Westling svéd királyi hercegnő. A kislány édesanyja Viktória svéd királyi hercegnő, édesapja pedig Viktória egykori személyi edzője, Daniel Westling, aki a házasság révén megkapta a svéd királyi hercegi címet.

A királyi család Forrás: AFP

A kis hercegnő édesapját, a diploma nélküli Daniel Westlinget anno a pletykalapok a legkevésbé sem találták elégnek ahhoz, hogy leendő királynőjük oldalán megjelenhessen. A pár türelme később mégis meghozta gyümölcsét, a király áldását adta házasságukra, 2012-ben pedig meg is született kislányuk.

Márciusban érkezik a következő királyi bébi

A svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják. Az örömhírről itt olvashatsz többet.

Estelle 2012. február 23-án született Stockholmban, és születésétől kezdve a svéd korona várományosa, édesanyja mögött a második helyen áll a svéd trónöröklési sorrendben. Miután Svédországban abszolút elsőszülöttség van érvényben, az ő pozíciója akkor sem változna, ha a jövőben egy öcsikéje születne.

Boldog 4. születésnapot a bűbájos hercegnőnek!

/1602/Boldo2016222133116
Roberto konyhája: Mozzarellával töltött padlizsántáskahttp://www.life.hu/csalad/20160222-roberto-konyhaja-mozzarellaval-toltott-padlizsan-taska.htmlA hét nagyon lazán indulhat, ha egy ilyen könnyed étellel leped meg magad a hétvégi dőzsölés után. Kicsit megidézi majd a nyári grillpartykat és ha van kedved, egy szelet mustáros tarját is süthetsz mellé. Család--Segítség, leszbikus az édesanyám! - Sztárok, akiknek szülei coming outoltakhttp://www.life.hu/csalad/20160218-sztarok-akiknek-valamelyik-szuloje-meleg-volt.htmlNem is gondolná az ember – hiszen a legtöbben nem verik nagydobra –, de számos olyan híresség van, akinek édesanyja vagy édesapja a saját neméhez (is) vonzódik. Van, akit két anyuka nevelt fel, de olyan is akad, aki elől a szülő sokáig titkolta másságát. CsaládAFPA fővárosból vidékre: "Összepakoltunk, felültünk a lovakra, és eljöttünk"http://www.life.hu/csalad/20160217-a-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-polgarmestere-fuszfas-balazs.htmlFöldúton döcögve, erdőn át kóvályogva vezetett az út Visnyeszéplakra. Távol a város zajától, a Zselicség délnyugati peremén fekvő apró faluban nagyjából 180 lakos éli mindennapjait a természetközeliségre, önellátásra és közösségi életre alapozva. A fővárosból vidékre sorozatunk következő részeiben egy önfenntartó ökofalu lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást. Család--Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--Roberto konyhája: Karamelles almás pitehttp://www.life.hu/csalad/20160215-rostas-robert-a-life-hu-defje-karamellas-almaspitet-keszit.htmlPár hete láttam egy műsort, amiben pitét készítettek, és az volt a cél, hogy a tésztát minél egyszerűbben lehessen készíteni. Kedvet kaptam azonnal a pitekészítéshez, a zöldségesem pedig örömmel segített kiválasztani a legszebb almákat, mert szeretett volna részesülni az eredményből. A jó segítőt mindig meg kell jutalmazni! Család--Az eldobható mobiltelefonok világában miért állapodjunk meg egy "hibás" ember mellett?http://www.life.hu/csalad/20160212-februar-masodik-vasarnapja-a-hazassag-vilagnapja.htmlMíg száz évvel ezelőtt, vagy akár csak néhány évtizede is, a fiatalok elsődleges életcélja a(z előnyös) házasságkötés volt, addig manapság a szertartásos fogadalomtevés helyét a szingliség, az együttjárás vagy együttélés intézménye vette át. A házasság világnapja alkalmából Deáki Tímea párterapeuta segítségével vettük górcső alá az egyre csökkenő házasodási kedv okait. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.