Segítség, leszbikus az édesanyám! - Sztárok, akiknek szülei coming outoltak

homoszexuális Rene Russo Judy Garland Jodie Foster meleg Coming out O. J. Simpson Robert De Niro család 50 Cent Liza Minnelli leszbikus Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolná az ember – hiszen a legtöbben nem verik nagydobra –, de számos olyan híresség van, akinek édesanyja vagy édesapja a saját neméhez (is) vonzódik. Van, akit két anyuka nevelt fel, de olyan is akad, aki elől a szülő sokáig titkolta másságát.

Amy Adams

A színésznő 11 éves volt, mikor szülei elváltak. Édesanyja, Kathryn Adams ezután testépítő lett, és összeköltözött egy nővel, aki állítólag a szeretője volt. Amy és a testvére az édesapjukkal maradtak.

Forrás: AFP

Robert De Niro

Az 1993-ban elhunyt idősebb Robert de Niro festészeten kívül szobrászkodott, és verseket is írt. A férfi egész életében mindössze egyszer tett kitérőt a heteroszexuális kapcsolatok világában, mikor a II. világháború idején feleségül vette Virginia Admiralt, az ifjabb De Niro édesanyját. Csupán néhány hónapig éltek együtt, a férfi elhagyta a családot, a kicsi Robert gyakorlatilag félárvaként nőtt fel. Édesapjának állítólag olyan hírességek is megfordultak az ágyában, mint a költő Robert Duncan, a festő Jackson Pollock és a színdarabíró Tennessee Williams.

Forrás: AFP

Jodie Foster

Jodie Foster édesanyja, Evelyn Foster nyíltan leszbikus volt. A színésznőt Evelyn állítólag barátnőjével együtt nevelte fel, akit Foster a nagynénijének nevezett. Jodie Foster a 2013-as Golden Globe-díjátadón tartott beszédében szintén coming outolt egyet.

Forrás: AFP

Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik

Anya, anya, gyerekek vagy apa, apa, gyerekek. A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat. A téma igencsak megosztja a társadalmat, az azonban vitathatatlan, hogy az alábbi meleg sztárpárok boldogságban és harmóniában nevelik cuki csemetéiket.

Liza Minnelli

A többszörös Golden Globe-díjas és Oscar-díjas színésznő édesapja, Vincente Minnelli a pletykák szerint meleg volt. Azt beszélik, hogy mikor New York-ban élt, nyíltan vállalta másságát, ám mikor Hollywoodban tartózkodott, a karrierje érdekében titkolta.

Forrás: AFP

50 Cent

A rapper elmondása szerint édesanyja leszbikus volt, és kokainfüggő. 50 Cent kilencéves volt, mikor az asszony meghalt, a rappert ezután a nagyszülők nevelték.

Forrás: AFP

Judy Garland

Judy Garland édesapja, Frank Gumm, odavolt a fiatal fiúkért, notórius csábító hírében állt. Garland később hozzáment ahhoz a Vincente Minnellihez (Liza Minelli édesapjához), akiről szintén azt beszélték, hogy meleg.

Forrás: AFP

O. J. Simpson

O.J. Simpson édesapja, Jimmy Lee Simpson, San Franciscóban tevékenykedett transzvesztitaként, majd 1986-ban hunyt el AIDS-szel összefüggő komplikációk miatt.

Forrás: AFP

Rene Russo

A színésznő édesapja, Nino Russo elhagyta a családját, mikor Rene még csak kétéves volt. Ezután hozzájuk költözött édesanyja leszbikus barátnője, és a két asszony közösen nevelte fel a kislányt.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.