Németh Kristóf és párja nagy bejelentést tettek!

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
családalapítás Németh Kristóf szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és párja egy éve él boldogságban, éppen ezért merült fel bennük a gondolat, hogy ideje új szintre helyezni a kapcsolatukat.

Az már biztos, hogy Németh Kristóf és táncos szerelme kapcsolata komolyra fordult. Már több mint egy éve élnek szerelemben, és régóta otthonukat is megosztják egymással. Nem is csoda, ha ennyi idő után úgy érzik, eljött az ideje a változtatásnak.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf

"Mivel együtt élünk most már közel egy éve, és nemcsak kettecskén hanem a kisfiammal együtt, ezért most már van mögöttünk annyi tapasztalat, hogy azt mondhassuk, ha ez ugyanilyen jól megy a következő időszakban, akkor tulajdonképpen relatíve hamarosan belevágnánk abba, hogy alapítsunk újra egy családot" - mondta Németh Kristóf a Red Carpet műsorában. A színész azt is elárulta, hogy nagy családot szeretnének, és remélik, a sors egy kislánnyal is megajándékozza őket. Ezen kívül ráadásul már a lánykérésre sem kell sokat várni.

Boldogság! Fazekas-Zur Krisztina két hét után találkozott a kisfiával http://www.life.hu/csalad/20160831-fazekas-zur-krisztina-a-kajakosnak-rioban-nelkuloznie-kellett-noah-t-cuki-foto.htmlA kajakosnak Rióban nélkülöznie kellett Noah-t. Néhány napja viszont az édesanya újra együtt lehetett a gyermekével, akire a verseny ideje alatt az Izraelben élő nagyszülők vigyáztak. Család--Cseh Laci: "Tervezzük, hogy bővíteni kéne a családot" http://www.life.hu/csalad/20160831-cseh-laci-az-olimpiai-bajnok-uszo-mar-szeretne-apuka-lenni-meghato-nyilatkozat.htmlBár a hírek szerint a magyar úszólegenda már javában készül a következő nagy versenyére, párjával már a családalapításon gondolkoznak. CsaládOrigoVegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Szívszorító! Egy csodás kertet kap fiaitól Diana hercegné http://www.life.hu/csalad/20160831-diana-hercegne-emlekere-egy-csodas-kertet-epitettek-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlA szívek királynője pontosan 19 éve hagyott itt minket. Családja ennek emlékére egy különleges dologgal készült, mely mellett minden rajongó leróhatja majd a kegyeletét. Család--Kanye West és Kim Kardashian kisfia egyszerűen szupercukihttp://www.life.hu/csalad/20160830-saint-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfia-nagyon-edes.htmlNincs most cukibb kisbaba a sztárvilágban Saint Westnél. Íme, a bizonyíték! Család--Az európai ország, ahol még mindig kiárusítják a lányokathttp://www.life.hu/csalad/20160830-az-europai-orszagban-kiarusitjak-a-lanyokat-bulgariai-stara-zagoraban.htmlNem a szerelem számít, hanem a pénz: elsősorban erről szól a bulgáriai Stara Zagorában a mai napig működő menyasszonypiac, ahol a szülők választanak férjet a lányuknak, és sokszor bizony az anyagiak alapján. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.