Horváth Éva kisfia nem tud leszokni a szopizásról

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
szoptatás Horváth Éva anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva nem tudja leszoktatni kisfiát a szopizásról, pedig lassan 3 éves lesz Kristóf. 

Horváth Éva kisfia, Kristóf lassan 3 éves lesz, de még nem szokott le a szopizásról. Az anyuka tudja, hogy már teljesen át kellene térnie a rendes táplálékra, de a kisfia még nem hajlandó lemondani az anyatejről, ami átsegítette a gyermeket egy komoly betegségen is.

Horváth Éva és kisfia, Kristóf Forrás: Instagram/Horváth Éva

„Egyik nap nagyon magas, 39 fokos láza lett Kristófnak, de szerencsére csak egy napig volt beteg. A védőnő szerint az anyatej annyira megerősítette a szervezetét, hogy egy nap alatt sikerült legyőznie a bacikat” – árulta el a Ripostnak Éva, aki csak cicifüggőnek hívja kisfiát.

Az utcán élt, most saját vállalkozást vezet, és csak hajléktalanokat foglalkoztathttp://www.life.hu/csalad/20190628-az-utcan-elt-most-sajat-vallalkozast-vezet-es-csak-hajlektalanokat-foglalkoztat.htmlDrew Goodall színészkedéssel próbálkozott, de nem volt annyira tehetséges, hogy a munkáiból meg tudja alapozni az életét. Idővel a meghallgatások sorozatos kudarcai odáig vezettek, hogy elveszítette a lakását. Ő azonban nem akarta beismerni saját sikertelenségét, és inkább az utcát választotta, minthogy visszaköltözzön a szüleihez. Fél évig volt hajléktalan, de mostanra jövedelme eléri az évi 250 ezer fontot. CsaládOrigoMeghan hercegné már nem saját apját, hanem Károly herceget tartja bizalmasánakhttp://www.life.hu/csalad/20190702-meghan-hercegne-mar-nem-sajat-apjat-hanem-karoly-herceget-tartja-bizalmasanak.htmlÉdesanyját kivéve minden kapcsolatot megszakított családjával Meghan hercegné. A királyi famíliához közel álló forrás szerint most már Károly hercegre tekint apaként. Család--Home office - A távmunka nemcsak áldás, átok is lehet http://www.life.hu/csalad/20190630-home-office-a-tavmunka-nemcsak-aldas-atok-is-lehet.htmlAmikor egy nő édesanyává válik, gyakran kényszerül arra, hogy feladja korábbi munkáját. Vagy nem tudja zsúfolt napirendjét vállalni, vagy több időt szeretne a gyermekével tölteni, esetleg az anyává válás tette más emberré, és már nem érdekli az a munka, amit korábban végzett. CsaládOrigoEddig titkolta várandósságát a Hazug csajok társaságának sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20190701-eddig-titkolta-varandossagat-a-hazug-csajok-tarsasaganak-sztarja.htmlEgy félmeztelen fotóval tudatta rajongóival Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának színésznője, hogy első gyermekével várandós. Eddig titkolta állapotát. CsaládOrigoÚjra terhes lehet Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20190701-ujra-terhes-lehet-kylie-jenner.htmlKylie Jenner elszólhatta magát: a rajongók szerint kétségkívül gyermeket vár. Család--Így élnek a világ gyermekei: A kulturális különbségek az étkezésben is megmutatkoznakhttp://www.life.hu/csalad/20190627-igy-elnek-a-vilag-gyermekei-a-kulturalis-kulonbseg-az-etkezesben-is-megmutatkozik.htmlAz senki előtt sem titok, hogy a gyerekek a világ különböző pontjain egymástól teljesen eltérő kultúrkörben nevelkednek, más lehetőségekkel rendelkeznek és elvárásokkal néznek szembe. Korábban megmutattuk, hogy ez a fajta eltérés mit jelent a játékok terén, most nézzük meg ugyanezt az étkezés tekintetében is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.