Hódi Pamela és párja, Tóth Bence már családot terveznek

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela család Tóth Bence gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz forgatása után összeköltözött Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista. A modell-üzletasszony most azt is elárulta, hogy mikorra tervezik a család bővítését. 

Már együtt él szerelmével, Tóth Bence focistával Hódi Pamela. A modell-üzletasszony elárulta, hogy egyelőre jól érzik magukat a kis lakásban, ha legközelebb költöznének, akkor már a kertes házak között nézelődnének.

Hődi Pamela már a családbővítést tervezi? Forrás: Hódi Pamela / Instagram

A Bors szerint ez találgatásra is okod ad, az is lehet, hogy a pár a családbővítést tervezi. „Nagyon szeretem a gyerekeket, és hála istennek, ők is imádnak engem. Bencével szeretnénk majd közös babát, de még két évet adok magunknak, míg ebbe belekezdünk” – árulta el a lapnak Hódi Pamela.

Kapcsolatuk harmonikus, nagyon jól megértik egymást. „Mindig várjuk, hogy este hazaérjünk, közösen megnézzünk egy filmet, és megbeszéljük, kivel mi történt aznap. A beszélgetések által kerülünk még közelebb egymáshoz” – fogalmazott Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.