Megszületett Cookyék második gyermeke, Nátán

baba Szécsi Debóra Cooky szülés megszületett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Cooky és Debóra második közös gyermeke. A kis Nátánról fotót is mutattak.

Nagy a boldogság Cooky családjában: Debóra napokkal ezelőtt életet adott második közös gyermeküknek. A pici – hasonlóan Csobot Adél és Istenes Bence nagyobbik fiához – a Nátán nevet kapta.

A kétszeres anyuka most a Story magazinnak vallott arról, hogyan is zajlott a szülés. Kiderült, a kicsi a vártnál hamarabb érkezett, és kádban jött világra.

Kevint is így szültem, és számomra nagyon komfortos volt. A meleg víz ellazít kicsit, és a kád egyébként is sokkal kényelmesebb. Fájdalmaim persze nekem is voltak, de szerencsére elég magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy a szülés semmiféle depressziós élményt nem okozott számomra" – árulta el a lapnak Debóra, aki hozzátette, a párja végig ott volt mellette.

Betörtek Kökény Attiláékhoz: fia drága bicikliét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű bicikliét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigoVajna Tímea Andyről: "Kontrollálta az anyagiakat"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-andyrol-kontrollalta-az-anyagiakat.htmlAhogy megírtuk, Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte.TV + SztárokOrigoVajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt szerelmükről.TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik.TV + Sztárok--Eljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-eljegyeztek-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katat.htmlEljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.