Détár Enikő család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő a saját bevallása szerint sosem volt kemény kezű édesanya: büszke arra, hogy baráti kapcsolatot ápol gyermekeivel, a harmincéves Eszterrel és a tizennyolc éves Zsigmonddal. 

"Az én gyerekeim gyorsan önállósodtak, s ugyan egy anya mindig félti őket, de engedni kell, hogy a saját útjukat járják. A vadhajtásokat lehet nyirbálni, de sosem hittem a fenyegetésben, ráadásul nehezen szabok határokat. Sosem voltam keménykezű édesanya, de hiszem, hogy a gyerekeket hagyni kell kamaszodni, hogy ne 30-40 évesen törjön elő belőlük a lázadó" - mondta el Enikő a Blikknek legújabb szerepe, a Rómeó és Júlia Montague-néje kapcsán.

"Igazán csak húsz év múlva derül majd ki, hogy az én módszerem működik-e, de azt gondolom, nálunk így volt jó, hiszen olyan a kapcsolatom a gyerekeimmel, amilyenre mindig is vágytam" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.