16 éves kora óta narkózik Tom Hanks fia – videóüzenetben kért segítséget

Chet Hanks Tom Hanks leszokás videóüzenet vallomás drogozás kamaszkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy videóüzenetben vallotta be Chet Hanks, Tom Hanks fia, hogy már kamaszkora óta használ különféle drogokat. Állítólag már ötven napja tiszta.

Tom Hanks fia 16 éves korában kezdett el drogozni. Chetről nem mondható el, hogy rossz körülmények között nőtt fel és ezért tért le a rossz útra, a családi házban lakik szerető szüleivel. Egy évfolyamtársa úgy nyilatkozott róla, hogy amióta csak ismeri Chet-et, a srác folyamatosan füvezik és iszik, de az utóbbi időben már a kokaint is kipróbálta és közben megállás nélkül piált. A segítségkérés időben érkezett, mert Tom Hanks fia már a keményebb drogok felé kezdett fordulni.

Chet az Instagramra feltöltött videójában – amit fentebb megnézhetsz - így fogalmaz: „16 éves korom óta folyamatosan küzdöttem a drogfüggőségemmel. Most, 24 évesen úgy döntöttem, segítséget kérek" – üzente a felvételen. Úgy látszik jól halad a leszokásban. „Sok bulvárlap azt találgatta, hogy elvonóra mentem-e? Igen, ott voltam. De ötven napja már tiszta vagyok, alkoholt sem ittam. Boldogabb vagyok, mint valaha, mindezt szeretném megköszönni a családomnak és mindenkinek, aki egy kicsit is törődött velem. Nélkületek nem tartanék ott, ahol most" – vallotta Chet Hanks. Hozzátette: szerencsére már vannak olyan programok, amik segítenek neki abban, hogy túllendüljön a betegségén. Mi drukkolunk neki!

Ettől a szertől vetkőznek meztelenre a drogosok http://www.life.hu/drlife/20140809-uj-vetkoztetos-drogot-dobtak-piacra.htmlRendkívül veszélyes dizájnerdrogokkal szórták meg a hazai piacot, amely nem csak hatása miatt veszélyes, de olcsó ára miatt is. Szinte bárki számára elérhető áron kínálják a terjesztők. Csütörtökön a belvárosban hívták a mentőket egy őrjöngő, meztelen fiatalemberhez, de ő csak egy, a tucatnyi drog hatására "vetkőző" között.Dr. LifeOrigoÍgy szűrd ki a drogot az italodból – hiánypótló találmányhttp://www.life.hu/drlife/20140724-a-randidrogot-kiszurheted-az-italodbol-egy-uj-keszulekkel-a-szemelyes-ital-azonositoval.htmlEgy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.Dr. Life--Vigyázat! Újabb veszélyes drog jelent meg hazánkbanhttp://www.life.hu/drlife/20140515-ujabb-veszelyes-egeszsegre-karos-drog-jelent-meg-hazankban.htmlÚj, az egészségre rendkívül káros, pszichoaktív hatást kifejtő szer jelent meg a magyar feketepiacon - erre figyelmeztet az Országos Rendőr-főkapitányság. Elmondjuk, mire figyelj, hogy ne legyen baj!Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.